Nummer 5 | april
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de online versie
Nieuwsbrief
april
Zorg voor de Jeugd
 
 
Zorg voor de jeugd: samen steeds beter, juist nu!
Jeugdhulpverleners doen er alles aan om kwetsbare kinderen en hun ouders zo goed mogelijk te blijven ondersteunen, begeleiden en behandelen tijdens de coronacrisis.

Via het speciale themadossier op de website van het NJi worden tips, richtlijnen, goede voorbeelden en filmpjes gedeeld.
Lees verder  
Twitter LinkedIn
 
Praatplaten geven visuele uitleg over de Jeugdbeschermingsketen
Per organisatie in de Jeugdbeschermingsketen is een praatplaat ontwikkeld. De platen geven ieder voor zich, inzicht in de werkwijze en wat de cliënt kan verwachten als er betrokkenheid is van Veilig Thuis, de Raad voor de Kinderbescherming, de Gecertificeerde Instelling, de Sociale Wijkteams, het AKJ en de Rechtspraak.
Lees verder  
Twitter LinkedIn
 
Regionale Kenniswerkplaatsen Jeugd van start
Dit jaar gaan 14 regionale kenniswerkplaatsen jeugd (RKJ) aan de slag met de belangrijkste vraagstukken op het gebied van jeugd die in de regio spelen.

Door kennis vanuit verschillende perspectieven bij elkaar te brengen en gezamenlijk te leren, ondersteunen deze samenwerkingsverbanden de jeugdsector bij het vernieuwen en professionaliseren.
Lees verder  
Twitter LinkedIn
 
Jongeren maken film voor hulpverleners
In de film ‘Mijn Pad – Jongeren aan het woord’ vertellen jongeren over hun ervaringen in een gesloten instelling. Hiermee hopen zij professionals inzicht te geven in hun leven, wensen, behoeften en hen te inspireren meer ruimte te geven aan de stem van jongeren.
Lees verder  
Twitter LinkedIn
 
Interesse in de nieuwsbrief Zorg voor de jeugd?
Meld je dan snel aan via deze button of tip een collega!
Aanmelden  
 
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
 
 
 
 
Twitter  
Zorg voor de Jeugd
...