Nieuwsbrief 11 | september 2020
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de online versie
Nieuwsbrief
Nieuwe handreiking | Consultaties | Ervaringsdeskundigen |
Zorg voor de Jeugd
 
 
De aanpak van GGD Gelderland-Zuid op het wetsvoorstel WPG (prenataal huisbezoek)
In dit interview met Margreet de Ruiter, stafverpleegkundige JGZ bij GGD Gelderland-Zuid, vertelt ze over hun aanpak op het wetsvoorstel WPG (prenataal huisbezoek) en hoe zij zich daar als GGD in samenwerking met Verloskundig Samenwerkingsverband (vsv), jeugdzorg en gemeenten op voorbereiden.
Lees verder  
Twitter LinkedIn
 
In gesprek met ervaringsdeskundigen over de rechtspositie van jongeren in een gesloten instelling
Dinsdag 18 augustus zijn een tiental ervaringsdeskundigen in gesprek gegaan met het ministerie van JenV en VWS over de rechtspositie van jongeren in een gesloten instelling.

De ervaringsdeskundigen brachten met het delen van hun ervaringen het wetsvoorstel tot leven.
Lees verder  
Twitter LinkedIn
 
Gedragswetenschappers richten zich op de dilemma’s van gesloten jeugdzorg
In deze sessies gingen gedragswetenschappers werkzaam in de brede keten van jeugdhulpverlening en jeugdbescherming met elkaar in gesprek.

De belangrijkste conclusies zijn gebundeld in een rapport en er is een praatplaat ontwikkeld met concrete tips door en voor gedragswetenschappers.
Lees verder  
Twitter LinkedIn
 
Twitter   Linkedin
Zorg voor de Jeugd
...