Nummer 26 | april 2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de online versie
Nieuwsbrief
Toekomstscenario | Werkboek compleet | Wegwijzer - Het Dossier
Zorg voor de Jeugd
 
 
Proeftuinen voor onderwijszorginitiatieven
Initiatieven die een combinatie van onderwijs en zorg bieden, kunnen zich vanaf 31 maart 2021 tot en met 16 april 2021 aanmelden voor de Proeftuinen onderwijszorginitiatieven.
Lees verder  
Twitter LinkedIn Facebook
 
Het Werkboek Jeugdhulp van het OZJ is compleet!
Door middel van handleidingen, stappenplannen en interactieve tools ontwikkel je jezelf en je team op het gebied van de functies van het expertteam.
Lees verder  
Twitter LinkedIn Facebook
 
Subsidieoproep Innovatieve werkwijzen
In de nieuwe subsidieronde Innovaties in de jeugdsector is ruimte voor het ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe innovatieve werkwijzen. Het gaat om ‘out of the box’ oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, die resulteren in een vernieuwende aanpak. Een aanpak die aansluit bij de leefwereld en behoefte van kinderen, jongeren en gezinnen.
Lees verder  
Twitter LinkedIn Facebook
 
Twee hulpmiddelen voor MDA++ in gezinnen zonder minderjarige kinderen
De Multidisciplinaire Aanpak (MDA++ ) voorziet in een bundeling van psychosociale, medische, forensische en justitiële specialisten in de aanpak van kindermishandeling, huiselijk en seksueel geweld. Met deze twee nieuwe hulpmiddelen krijgen casemanagers en projectleiders handvatten bij het inrichten van de samenwerking.
Lees verder  
Twitter LinkedIn Facebook
 
Twitter   Linkedin
Zorg voor de Jeugd