VCRA Nieuwsbrief - Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar
Kun je deze publicatie niet lezen? Klik dan hier.
VCRA Nieuwsbrief - Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar
Extra nieuwsbrief
i.v.m. EK WIELRENNEN ALKMAAR
11 juni 2019
Beste nieuwsbrieflezer,

Waarschijnlijk heb je er al het een en ander over gelezen, maar begin augustus vindt het Europees kampioenschap Wielrennen plaats in Alkmaar. Ook hiervoor zijn weer heel veel helpende handen nodig, uit Alkmaar, maar zeker ook uit de regio. Daarom dit keer een extra nieuwsbrief met de vraag of je zou willen meehelpen aan dit sportieve evenement.

Hartelijke groeten,
team Vrijwilligers Centrale
 
EK Wielrennen Alkmaar
Kom naar de informatieavond op 13 juni in De Meent
De EK Wielrennen vinden van 7 tot en met 11 augustus plaats in Alkmaar. Sportief gezien natuurlijk een fantastische belevenis, maar ook een geweldige kans om Alkmaar internationaal op de kaart te zetten. Er zijn al heel veel mensen bij de organisatie en uitvoering van dit bijzondere evenement betrokken. Maar er zijn nog een heleboel vrijwilligers nodig! Help je ook mee?

Je kunt je aanmelden op www.ekwielrennenalkmaar.nl. Liever persoonlijk contact? Kom dan gewoon bij ons langs op werkdagen tussen 9 en 17 uur, Bagijnenstraat 11 in Alkmaar (naast de Grote Kerk). Bellen kan ook op 072 519 16 00 of mail je vraag naar
ekwielrennenalkmaar@vcra.nl.

Informatieavond
Op donderdagavond 13 juni organiseert de Vrijwilligers Centrale in samenwerking met Alkmaar Sport een speciale informatieavond voor iedereen die actief betrokken wil zijn bij dit prachtige Alkmaarse evenement. Hier wordt naast algemene informatie over het komende EK ook inhoudelijke informatie gegeven over alle verschillende functies die nodig zijn.

Vanzelfsprekend zijn er heel veel mensen nodig, die het verkeer in goede banen leiden en mensen die zorgen dat de wielrenners de juiste route volgen. Ook zijn er gastvrouwen en – heren nodig en bijvoorbeeld mensen die bij de op- en afbouw van het parcours willen helpen of willen helpen bij het uitdelen van materialen of bij huldigingen. Na afloop van de presentatie is er een mogelijkheid om je ter plekke aan te melden als vrijwilliger.

De gratis bijeenkomst wordt gehouden in Sportcomplex De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar op donderdagavond 13 juni van 19 .00 tot 20.30 uur.

Wat houdt het EK Wielrennen in?
Een spannend, meerdaags programma waarin junioren, beloften en eliterijders strijden om de titels. Het internationale evenement neemt in de wielersport een belangrijke plaats in. De Europese wielerbond UEC heeft het toernooi officieel toegewezen aan de Kaasstad.

Help mee en meld je nu aan!
Contact
Bagijnenstraat 11
1811 KA Alkmaar
Telefoon 072 - 519 16 00
Website: www.vcra.nl
E-mail: info@vcra.nl

Maandag t/m vrijdag van
9.00 tot 17.00 uur
Social media
Volg ons op
Facebook Facebook

Of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Dit is een publicatie van VCRA. Je ontvangt deze, omdat je dit mailadres hebt opgegeven bij aanmelding als vrijwilliger dan wel organisatie bij VCRA, bij aanmelding voor door VCRA georganiseerde evenementen/activiteiten of omdat je hebt aangegeven, dat je op de hoogte wilt blijven van VCRA-nieuws. Wij gaan er dan ook vanuit, dat we je hiermee van dienst zijn. Afmelden voor de publicaties via: vcra@vcra.nl

© 2019 VCRA