VCRA Nieuwsbrief - Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar
Kun je deze publicatie niet lezen? Klik dan hier.
VCRA Nieuwsbrief - Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar
Vrijwilligers bedankt
23 september 2019
Agenda
 
01
okt
Start inschrijving
Vrijwilligers Bedankt
Gemeente Langedijk
 
2-10
nov
Workshops&Activiteiten
Vrijwilligers Bedankt
Gemeente Langedijk
 
Jij verdient een bedankje
Inschrijving start dinsdag 1 oktober
Alle vrijwilligers in Langedijk kunnen zich vanaf inschrijven voor gratis workshops en andere activiteiten. Deze zullen van 2 tot en met 10 november 2019 georganiseerd worden om de vrijwilligers voor hun inzet te bedanken.

Ook jullie vrijwilligers verdienen een bedankje. Zouden jullie dan ook zo vriendelijk willen zijn om dit bericht door te sturen aan alle vrijwilligers, die bij jullie organisatie werkzaam zijn? En willen jullie dit misschien op jullie eigen website, agenda, social media, nieuwsbrief e.d. aankondigen?

Alvast hartelijk bedankt!


Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Jouw inzet verdient een bedankje. Daarom zetten Wonen plus Welzijn, Vrijwilligers Centrale en gemeente Langedijk ook dit jaar de vrijwilligers in het zonnetje. Onder het motto 'Vrijwilligers Bedankt!' worden van 2 t/m 10 november tal van workshops en andere activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een filmvoorstelling, een wijnproeverij of een middag bowlen, maar er is nog veel meer! Het programma en meer informatie is vanaf 1 oktober hier te vinden. Vrijwilligers in onze gemeente kunnen gratis meedoen aan deze workshops en activiteiten. De actie wordt gelijktijdig gehouden in Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo, Heerhugowaard en Langedijk. Zij werken nauw samen om dit te organiseren.

Inschrijven voor het programma kan vanaf 1 oktober via deze website. De inschrijvingen sluiten op 20 oktober, maar ook geldt: Vol = Vol, wees er dus snel bij! Vanaf 1 oktober is ook het volledige programma zichtbaar.
Contact
Bagijnenstraat 11
1811 KA Alkmaar
Telefoon 072 - 519 16 00
Website: www.vcra.nl
E-mail: info@vcra.nl

Maandag t/m vrijdag van
9.00 tot 17.00 uur
Social media
volg ons op
Linkedin Facebook Facebook
Inloopspreekuren gemeenten Bergen en Langedijk
Je kunt nu ook op diverse plekken in de regio terecht bij onze inloopspreekuren. Kijk hier voor de meeste actuele informatie.

Onze medewerkers helpen je daar graag verder! Op alle andere momenten kun je terecht bij ons kantoor in Alkmaar.
Dit is een publicatie van VCRA. Je ontvangt deze, omdat je dit mailadres hebt opgegeven bij aanmelding als vrijwilliger dan wel organisatie bij VCRA, bij aanmelding voor door VCRA georganiseerde evenementen/activiteiten of omdat je hebt aangegeven, dat je op de hoogte wilt blijven van VCRA-nieuws. Wij gaan er dan ook vanuit, dat we je hiermee van dienst zijn. Afmelden voor de publicaties via: vcra@vcra.nl

© 2019 VCRA