Nieuwsbrief WaakSaam: mei 2020

Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer
 
Nieuwsbrief WaakSaam: mei 2020
Beste lezer,
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van gebiedsaannemer WaakSaam. WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van de provincie Noord-Holland wegen, vaarwegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland tot juni 2025. Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan rechts bovenin voor de webversie. 
 
 

Onderhoud vlotbruggen - Gemeente Schagen

WaakSaam werkt vanaf 2 juni achtereenvolgens aan de Sint Maartensvlotbrug, vlotbrug ’t Zand en de Burgervlotbrug in gemeente Schagen. In onderstaand overzicht is per vlotbrug aangegeven wanneer de werkzaamheden plaatsvinden.

Afsluiting Sint Maartensvlotbrug
De Sint Maartensvlotbrug is afgesloten voor al het verkeer op 2 juni van 22.00 tot 06.00 uur en op 3 juni van 22.00 tot 06.00 uur. Er is geen tijdelijke veerpont voor fietsers en voetgangers, omdat de werkzaamheden ’s avonds en ‘s nachts zijn, buiten de gebruikelijke vaartijden.
Klik hier voor meer informatie en een omleidingskaartje.


Afsluiting Vlotbrug 't Zand
Vlotbrug ’t Zand is afgesloten voor al het verkeer van 4 juni 09.00 uur tot 6 juni 05.00 uur. (Brom-)fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een veerpont.
Klik hier voor meer informatie en een omleidingskaartje voor auto’s. 

Afsluiting Burgervlotbrug
De Burgervlotbrug is afgesloten voor al het verkeer van 9 juni 79.00 uur tot 13 juni 05.00 uur. (Brom-)fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een veerpont. Klik hier voor meer informatie en een omleidingskaartje voor auto’s. 


Burgervlotbrug

 
 

Coronamaatregelen
WaakSaam hanteert de coronamaatregelen van het RIVM. We verzoeken u ook de coronamaatregelen op te volgen indien u de werkzaamheden passeert.

Mondkapjes op de veerpont
Op de pont gelden de RIVM-maatregelen voor openbaar vervoer. Wij maken u er op attent dat passagiers van de tijdelijke veerpont bij Vlotbrug 't Zand en Burgervlotbrug verplicht zijn om een (niet-medisch) mondkapje te dragen.

 

Maaien voor meer biodiversiteit

WaakSaam maait in de Kop van Noord-Holland de bermen van de provincie.
Waar mogelijk wordt in fases gemaaid om het leefgebied voor insecten, zoogdieren en vogels die dekking en voedsel zoeken in stand te houden. Voor de start van het maaien van de brede bermen bepaalt onze ecoloog waar het gras blijft staan met het oog op de biodiversiteit. Langs de N248 slaan we een vlak over, dit stuk wordt dan pas in het najaar gemaaid.

 
 

Bloeiende rotonde 

De rotonde bij Anna Paulowna (N249) is na het planten van duurzaam gekweekte bloembollen een fleurig bloemenperk geworden met steeds wisselende bloemen.

 

Nachtafsluiting Waardbrug (N248) - Gemeente Hollands Kroon

Onderhoudswerkzaamheden Waardbrug

Vanwege onderhoudswerkzaamheden is de Waardbrug (in de N248) gemeente Hollands Kroon van 17 tot en met 21 juni  in de avonden en nachten gestremd voor gemotoriseerd verkeer én voor (brom-)fietsers. Buiten de werktijden is de Waardbrug open voor het verkeer. Klik hier voor meer informatie en een omleidingskaartje.


Waardbrug

Adres kantoor WaakSaam
Het kantoor van WaakSaam is gevestigd aan de Oude Blaauwweg 5, 1521 RN Wormerveer.
 
Vragen? Bel gratis met het servicepunt van de Provincie Noord-Holland!

Heeft u vragen of opmerkingen over onderhoud aan provinciale (vaar)wegen, bruggen of viaducten, groen of gebouwen in de Kop van Noord-Holland? Bij het Servicepunt van de provincie Noord-Holland kunt u terecht met al uw vragen of opmerkingen. Dit kan telefonisch via het gratis telefoonnummer 0800 – 0200 600. Ook kunt u per e-mail contact opnemen via servicepunt@noord-holland.nl.
 

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief of meer informatie over onze werkzaamheden?
Krijgt u deze nieuwsbrief doorgestuurd? U kunt de nieuwsbrief ook rechtstreeks van ons ontvangen. Meld u aan op waaksaam.com/houd-mij-op-de-hoogte. Op onze website www.waaksaam.com vindt u ook meer informatie over de werkzaamheden en kunt u nieuwsberichten teruglezen.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de afmeldlink rechts bovenin de nieuwsbrief.

 
 
WaakSaam

Oude Blaauwweg 5
1521 RN  Wormerveer

  M: melding@waaksaam.com
W: www.waaksaam.com
WaakSaam voert de werkzaamheden uit in opdracht van:
Provincie Noord Holland


...