Nieuwsbrief WaakSaam: september 2020

Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer
 
Nieuwsbrief WaakSaam: september 2020
Beste lezer,
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van gebiedsaannemer WaakSaam. WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van de provincie Noord-Holland wegen, vaarwegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland tot juni 2025. Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan rechts bovenin voor de webversie. 
 
 

Werkzaamheden Burgemeester Visserbrug en N250 in Den Helder

WaakSaam werkt van 14 september tot en met 31 oktober 2020 aan de Burgemeester Visserbrug en de N250 in Den Helder. Vanwege de werkzaamheden is de weg afgesloten voor het verkeer van 14 september tot 9 oktober en van 26 oktober tot en met 31 oktober. Het verkeer volgt een omleidingsroute, houdt hierbij rekening met een langere reistijd. De brug kan de gehele periode niet bediend worden voor de scheepvaart. 

De werkzaamheden aan de brug, het asfalt op de N250 en de installatie van slimme verkeerslichten worden tegelijkertijd uitgevoerd om de overlast voor het verkeer en de omwonenden te beperken. Door tijdens de herfstvakantie de N250 tijdelijk open te stellen, kan het vakantieverkeer richting Texel snel en veilig van en naar de boot. 

Klik hier voor meer informatie op onze website of bekijk het filmpje van de provincie over de werkzaamheden.


 

Coronamaatregelen
WaakSaam hanteert de coronamaatregelen van het RIVM. We verzoeken u ook de coronamaatregelen op te volgen indien u de werkzaamheden passeert.

 

Asfaltwerkzaamheden Medemblikkerweg (N240) - Gemeente Hollands Kroon

Het wegdek van de Medemblikkerweg (N240) in de gemeente Hollands Kroon is dringend aan groot onderhoud toe. Het wegdek wordt verbeterd en de veiligheid vergroot.
WaakSaam begint met het vernieuwen van het asfalt van de rijbaan en het fietspad op het slechtste gedeelte van de weg. Dit is tussen de Oosterterpweg en de Flevoweg. Om de weg veiliger te maken worden de kruispunten bij De Stek en de Schervenweg opnieuw ingericht en voorzien van verlichting, duidelijke markering en bebording. Langs de rijbaan plaatst WaakSaam grasbetontegels. Dit verbetert de veiligheid omdat voertuigen die met de wielen in de berm komen weer veilig terug de weg op kunnen rijden.

Planning
Start werkzaamheden: maandag 28 september 2020, 07.00 uur
Werkzaamheden gereed: vrijdag 4 december 2020, 18.00 uur

Omleiding voor doorgaand verkeer
Tijdens de werkzaamheden is de Medemblikkerweg afgesloten voor het verkeer tussen de Oosterterpweg en de Flevoweg. Klik hier voor meer informatie en de omleidingsroutes.

 

Nieuw: Kop van Noord-Holland op Facebook

Volg deze facebook pagina

Bent u benieuwd wat de provincie Noord-Holland allemaal in de Kop van Noord-Holland doet? Volg dan deze facebook pagina. Met nieuws uit de regio over onderwerpen als cultuur, wegwerkzaamheden, land- en tuinbouw, recreatie, innovatie, natuur en meer. 
Welke onderwerpen vindt u interessant en waar zou u meer over willen weten? Laat het de provincie weten onder dit facebook berichtAdres kantoor WaakSaam
Het kantoor van WaakSaam is gevestigd aan de Oude Blaauwweg 5, 1521 RN Wormerveer.
 
Vragen? Bel gratis met het servicepunt van de Provincie Noord-Holland!

Heeft u vragen of opmerkingen over onderhoud aan provinciale (vaar)wegen, bruggen of viaducten, groen of gebouwen in de Kop van Noord-Holland? Bij het Servicepunt van de provincie Noord-Holland kunt u terecht met al uw vragen of opmerkingen. Dit kan telefonisch via het gratis telefoonnummer 0800 – 0200 600. Ook kunt u per e-mail contact opnemen via servicepunt@noord-holland.nl.
 

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief of meer informatie over onze werkzaamheden?
Krijgt u deze nieuwsbrief doorgestuurd? U kunt de nieuwsbrief ook rechtstreeks van ons ontvangen. Meld u aan op waaksaam.com/houd-mij-op-de-hoogte. Op onze website www.waaksaam.com vindt u ook meer informatie over de werkzaamheden en kunt u nieuwsberichten teruglezen.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de afmeldlink rechts bovenin de nieuwsbrief.

 
 
WaakSaam

Oude Blaauwweg 5
1521 RN  Wormerveer

  M: melding@waaksaam.com
W: www.waaksaam.com
WaakSaam voert de werkzaamheden uit in opdracht van:
Provincie Noord Holland


...