Werkplaatsen sociaal domein
Lees online  |  Doorsturen
Werkplaatsen sociaal domein
  Twitter LinkedIn   
Uitnodiging
Kenniscafé
21 januari 2021
 Thma  
Iedereen is anders en dat verdient maatwerk!
Maak kennis met de Doorbraakmethode

Al jaren wordt door en met wijkteams gewerkt aan (meer) integrale samenwerking tussen ketenpartners, maar we zijn er nog niet. Gezinnen kunnen eerder, beter en effectiever ondersteund worden als maatwerk geleverd wordt waarbij, vanuit verschillende perspectieven, professionals integraal en duurzaam samenwerken. Van en met elkaar leren wordt hierbij als middel ingezet om de praktijk te veranderen.
 
De Doorbraakmethode biedt sociaal professionals de mogelijkheid om dat gewenste maatwerk te leveren voor hun cliënten. Op welke wijze kan de Doorbraakmethode bijdragen aan integrale samenwerking? En welke kennis en vaardigheden biedt de Doorbraakmethode?
 
In dit kenniscafé wordt op een interactieve manier de Doorbraakmethode door het Instituut van Publieke Waarden uitgelegd. En kijken we vanuit verschillende perspectieven wat we kunnen leren van deze methode.

Wil jij ook (meer) maatwerk uitvoeren, ervaren wat werkt en hoe je dat integraal samen kunt doen? Meld je dan aan voor dit online kenniscafé over de Doorbraakmethode op donderdagmiddag 21 januari van 15.00-17.00u. Het verdere programma volgt begin januari 2021.
 

Praktische informatie: 

Datum  donderdag 21 januari 2021
Tijd 15.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur) 
Locatie Online 
Na aanmelding ontvangt u een paar dagen voor het kenniscafé een link waarmee u toegang krijgt tot de online bijeenkomst.
 
 

>> AANMELDEN kan via deze link >>

Sharing is caring, stuur deze uitnodiging gerust door naar collega's en andere geïnteresseerden.


 
Over de kenniscafés
In de kenniscafés van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid delen we kennis, vragen en ervaringen en zoeken we samen naar nieuwe oplossingsrichtingen. 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!
www.werkplaatssociaaldomeinzhz.nl
 
           
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: d.j.ter.avest@hr.nl
De Werkplaatsen Sociaal Domein worden mogelijk gemaakt door financiering van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
...