LHBTI-ontmoeting tijdens coronacrisis Lees online  |  Doorsturen
Movisie
 
Pink Link
23 april 2020
LHBTI-ontmoeting tijdens coronacrisis
 
Veel regenboogactiviteiten zijn vanwege de coronacrisis geannuleerd. Voor LHBTI’s die in hun eigen thuissituatie niet altijd zichzelf kunnen zijn en niet altijd voldoende veiligheid ervaren, is dat extra schrijnend. Bekijk de tips en doe inspiratie op om activiteiten, in aangepaste vorm, toch door te laten gaan.
Bekijk tips
 
Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. De coronacrisis raakt ook het sociaal domein en dus ook mensen in een kwetsbare positie. In het coronadossier verzamelt Movisie informatie over het coronavirus en de gevolgen die het heeft binnen de verschillende thema's van het sociaal domein.
Naar coronadossier
 
 
Een kleurrijk Harderwijk, ook in tijden van het coronavirus
 
In gemeente Harderwijk is er een enorme drive om samen met de inwoners en samenwerkingspartners inclusief LHBTI-beleid te ontwikkelen en te implementeren, aldus wethouder Gert Jan van Noort. Hij staat ook stil bij de crisissituatie rondom het coronavirus en de impact ervan op het gemeentebeleid en de inwoners van Harderwijk.
Naar interview
 
Om de impact van het coronavirus op transgender personen goed in kaart te brengen, werkt het Transgender Infopunt mee aan een wereldwijde trans-specifieke studie. Ben je 16 jaar of ouder, dan kan je de anonieme enquête (20 minuten) invullen. Doe je mee?
Naar enquête
 
 
Online agenda
Do. om 18 uur
Queerantaine Queer Pub Quiz
Vanaf 27-04
Colored Qollective: online hang-outsessies
Door-lopend
Stay on Line: een luisterend oor voor ouders en jongeren
Door-lopend
Bekijk meer online events op Switchboard.nl
 
Online leersessies: hoe pak je sociale vraagstukken aan in tijden van corona?
 
Vanwege de coronacrisis organiseert Movisie in april vier nieuwe online leersessies voor sociaal professionals. Gebruik deze tijd vol nieuwe uitdagingen om meer te leren en steun aan elkaar te bieden. Doe mee en schrijf je in voor een van de gratis sessies!
Bekijk sessies
Meer nieuws
NJi
 
coc
 
winq
 
winq
 
idem rotterdam
 
movisie
 
nrc
 
suksawat
 
rtl nieuws
 
coc
 
 
t   t   f
...