Dit kun je verwachten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Afmelden  |   Lees online
1 september, 2020
Facebook   Twitter   Instagram   Linkedin
Meld je aan
Landelijk Congres Cliëntondersteuning: leren en innoveren

Beste, 

Het is zover! Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor het Landelijk Congres Cliëntondersteuning, 5 jaar cliëntondersteuning: leren en innoveren, via de website van Movisie. Aanmelden kan tot 20 september.

Het congres vindt plaats op dinsdag 29 september 2020 van 9.30 uur tot 15.00 uur. We zenden uit via een live stream vanuit de Prodentfabriek in Amersfoort. In de sfeer van DWDD spreekt dagvoorzitter Evert van Rest met Jet Bussemaker, voorzitter Raad voor de Volksgezondheid & Samenleving en andere inspirerende gasten die hun sporen bewezen hebben op deze thema‚Äôs.

Aanmelden
 
Facebook Twitter Linkedin
 
Verdiepende sessies
Download
Het programmaboekje met uitgebreide uitleg
Iedereen kan zich voor twee verschillende sessies inschrijven. Hulp nodig bij je keuze? De toelichting van alle sessies is te vinden in een overzichtelijke pdf.
 
Downloaden
 
Leestips 
Themapagina Cliëntondersteuning Movisie.nl
Nieuwe handreiking: Hoe organiseer en versterk je cliëntondersteuning in je gemeente?
Koplopers Cliëntondersteuning op de kaart
 
Movisie
info@movisie.nl  |  www.movisie.nl  |  030-7892000
Catharijnesingel 47, 3511 GC, Utrecht
...