Selfiewedstrijd voor uw (klein)kind Ga naar de webversie
RondReuma
 
juni 2020
 

 

Loop samen de Avond4daagse voor jeugdreuma
Goed nieuws! De Avond4daagse gaat dit jaar door als Home Edition en staat in het teken van jeugdreuma. Met een route-app van de Koninklijke Wandel Bond Nederland loopt u samen met uw (klein)kind vier routes in 2 weken. De beloning? De mooie medaille van de Wandel Bond en geld voor onderzoek naar betere medicijnen voor kinderen met reuma. Voor hen is bewegen niet vanzelfsprekend. Geniet samen en steun kinderen met jeugdreuma. Maak bij de inschrijving een extra bedrag over voor ons onderzoek.
Ja, wij gaan de avond4daagse lopen
 
 


De leukste Avond4daagse ooit!
ReumaNederland heeft allerlei tips en acties om van de Avond4daagse Home Edition de leukste Avond4daagse ooit te maken! Goed voorbereid op weg gaan, daar begint het mee. Of neem onze Bingokaart  mee en print een Finishposter via de Avond4daagsepagina.
Naar de leukste Avond4daagsepagina
 
 
Ieder kind met jeugdreuma zijn eigen medicijn
‘Het is soms echt graaien in het donker’. Dat zegt professor Nico Wulffraat van het Wilhelmina Kinderziekenhuis over de behandeling van jeugdreuma. ‘Nu krijg je een medicijn en werkt het niet, dan krijg je het volgende. Net zolang tot er eentje aanslaat. Dat is ontzettend vervelend voor de kinderen en de kans op blijvende beschadigingen is veel te groot. Wij willen van tevoren kunnen voorspellen welk medicijn werkt. Ieder kind zijn eigen medicijn, dat is ons doel. Het is geweldig dat de Avond4daagse hierover gaat.’
Meer over het onderzoek naar jeugdreuma
 
 
Maak een sponsoractie aan voor jeugdreuma
Zoë heeft jeugdreuma, Jelle niet. Ze lopen allebei de Avond4daagse Home Edition voor jeugdreuma. Zoë wil heel graag dat er een goed medicijn voor haar wordt gevonden. Jelle vindt het vervelend dat kinderen met jeugdreuma vaak niet lekker kunnen bewegen. Doet uw kind of kleinkind mee met de Avond4daagse? Maak er dan net als Zoë en Jelle een sponsoractie aan voor jeugdreuma!
maak een sponsoractie aan
 
 
Stuur de leukste selfie op en win!
 
"Dit was mijn allereerste vierdaagse". Tijdens de Avond4daagse Home Edition is er altijd tijd voor leuke selfies. Wandelend, rennend of springend? Stuur de selfie op via onze website en vertel waarom dit een bijzonder moment was. Uw (klein)kind maakt kans op een leuke verrassing!
Meedoen selfiewedstrijd
 
Informatie over reuma
Vormen van reuma, klachten, behandelmethoden, adviezen.
U leest erover op onze website
Heeft u een vraag?
U vindt het antwoord gemakkelijk
bij de Veelgestelde vragen over reuma.
Volg ReumaNederland op:
Facebook   Twitter   Instagram
ANBI erkend
...