Help mee en maak het verschil Ga naar de webversie
ReumaNederland
Doneer
 
In deze nieuwsbrief:
Onderzoek: medicijnverpakkingen moeten reumavriendelijker
Hoe krijgt u uw pil uit de pilstrip? Maak een filmpje en deel het met ons
Steun ons project om een reumavriendelijke pilstrip te maken
 
Onderzoek ReumaNederland:
Medicijnverpakkingen moeten gebruiksvriendelijker
Heel veel mensen met reuma hebben moeite om hun medicijnen uit de verpakking te krijgen. Dat blijkt uit onderzoek van ReumaNederland. Pillen uit een pilstrip krijgen, wordt het meest genoemd als probleem. ReumaNederland vindt dat dit beter moet en gaat daarom samen met Universiteit Twente werken aan een reumavriendelijke pilstrip.
Lees meer
 

 

Hoe krijgt u uw medicijn uit een pilstrip?
Heeft u ook zo’n moeite met pillen uit een pilstrip halen? Maak dan een kort filmpje en deel het met ons. Met uw filmpje geeft u de onderzoekers van de Universiteit Twente een beter beeld van wat er voor mensen met reuma zo lastig is aan de huidige pilstrips. Met die informatie kunnen zij een pijnvrije en gebruiksvriendelijke pilstrip maken.
Deel hier uw video
 

Steun ons project voor de reumavriendelijke pilstrip 
ReumaNederland is samen met de Universiteit Twente het project gestart om een reumavriendelijke pilstrip te maken. In de eerste fase gaan de onderzoekers nieuwe concepten voor de pilstrip bedenken, ontwerpen en testen samen met mensen met een vorm van reuma. De uitkomst? Een prototype dat echt het verschil maakt voor mensen met reuma. Voor deze eerste fase hebben we € 128.000 nodig. Steun ook dit project!
 
Geef aan het project voor de reumavriendelijke pilstrip
Doneer nu
 
Wat vindt u van deze e-mail?
Volg ReumaNederland op:
Facebook   Twitter   Instagram
ANBI erkend
...