Eqavet Online lezen
  |  Afmelden
NCP EQAVET
Update | Februari 2021
Het Nationaal Coördinatiepunt (NCP) EQAVET zet zich in voor kwaliteitsontwikkeling en -borging in het Nederlandse mbo. In deze update zetten we het belangrijkste nieuws en de ontwikkelingen in Nederland en Europa op een rij. Meer weten over het NCP EQAVET en onze activiteiten? Bezoek onze website.
Lees meer
Nederland
Slotbijeenkomst
Hoe werken teams aan kwaliteit?
Het NCP EQAVET deed onderzoek naar hoe onderwijsteams werken aan kwaliteit. Dit onderzoek verschijnt binnenkort op de website. Ter afronding van het onderzoek organiseren we een slotbijeenkomst. In deze bijeenkomst blikken we terug op de resultaten en plaatsen we deze in het licht van toekomstige ontwikkelingen rondom kwaliteitsborging in mbo.
Geïnteresseerd?
Ervaringen uit de praktijk
Werken aan kwaliteitscultuur in het mbo
Onderwijsteams nemen steeds meer eigenaarschap voor de kwaliteit van onderwijs. En daarvoor is een kwaliteitscultuur nodig. Wij spraken met verschillende professionals in het land over hoe zij werken aan dit thema en wat hen hierin helpt. U leest het in het artikel ‘Werken aan kwaliteitscultuur in het mbo: ervaringen uit de praktijk’.
Lees meer
Europa
Praktische gids
Succesvolle alumniprogramma's opbouwen en behouden in het beroepsonderwijs
Alumni kunnen veel betekenen voor het verbeteren van de onderwijskwaliteit. Maar hoe doe je dat? In dit artikel lees je wat de praktische gids voor het versterken van alumnibetrokkenheid te bieden heeft en vind je meer informatie over een alumnivragenlijst. Deze gids is tot stand gekomen in het Erasmusproject TRACKTION. Dit is een samenwerking tussen beroepsonderwijs-instellingen en onderzoeksbureaus uit Nederland, Italië, Spanje, Estland en het Verenigd Koninkrijk. De Nederlandse partner is Alfa-college.
Kijk hier voor meer info
Contact
E-mail opties
 
European Commission Rijksoverheid EQAVET ECVET NLQF
Erasmus Plus CEDEFOP
CINOP © European Quality Assurance in Vocational Education and Training.