uitgelicht:  Wittenburg Group en INK.next samen op weg naar Excellence
online lezen
NEN
INK mail
Nr.02, juni 2020
INK.next gaat gewoon door!
Op 13 mei jl. waren de co-creators INK.next bijeen. Online wel te verstaan. De co-creators zijn vertegenwoordigers uit profit en non-profit bedrijven en adviseurs, die samen met NEN, INK en INK-partners vormgeven aan INK.next. Op basis van de inbreng van de co-creators uit de eerste bijeenkomst op 20 februari, is het kernteam INK.next aan de slag gegaan... Lees meer
Het EFQM-model in het kort 
Vanaf het moment dat het EFQM-model verscheen, was het model een leidraad voor de ontwikkeling van een cultuur van verbetering en innovatie voor organisaties in en buiten Europa. Dit model is eind 2019 ingrijpend vernieuwd. Door zijn actuele inhoud, inzichtelijke opbouw, nieuwe taal en frisse blik op trends, die onze wereld vormgeven, biedt het EFQM-model een moderne kijk op business excellence... Lees meer
Wittenburg Group en INK.next samen op weg naar Excellence
Op 1 mei hebben Anne Looije-Traa, adjunct-directeur Wittenburg Group en Harold Pauwels, Business Unit Manager NEN namens INK.next een samenwerkings-overeenkomst gesloten. INK.next gaat Wittenburg Group ondersteunen bij het realiseren van haar strategische koers en maakt daarbij gebruik van het nieuwe model voor organisatieontwikkeling van de European Foundation for Quality Management (EFQM). 
Lees meer
Aankomende INK/NEN trainingen
4
jun
 
Webinar 'INK/EFQM Certified Assessor Transformation'
GRATIS • 09.00 - 11.00 uur
Bent u in de afgelopen drie jaar opgeleid als INK/EFQM-assessor, of heeft in het verleden deel uitgemaakt van een INK/EFQM-assessorteam?

Dan bieden wij speciaal voor u op 4 juni van 9.00 - 11.00 uur een webinar waarin we u o.m. bijpraten over de vernieuwingen in het EFQM-model en in de assessment-aanpak van EFQM en INK. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Dit twee uur durende webinar wordt verzorgd door Ruud Stassen, die betrokken is geweest bij de totstandkoming van het nieuwe EFQM-model.

Aanmelden: Ja, ik ben INK/EFQM-assessor en wil me inschrijven voor het webinar op 4 juni >>
29
juni
 
Webinar ‘Nieuw EFQM-model’
GRATIS • 09.00 - 10.00 uur
Op 29 juni a.s. om 09.00 uur vindt een gratis webinar van één uur plaats over het nieuwe EFQM-model.

Het model vormt een leidraad voor verbetering en vernieuwing van organisaties. Aandacht gaat onder andere uit naar het ecosysteem van de organisatie, organisatiecultuur, managen van performance en transformatie. Een mooie manier om te beoordelen of je organisatie er baat bij heeft! Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in de belangrijkste vernieuwingen in het model.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Direct inschrijven >>
2
dgn
 
INK/EFQM certified assessor transformation
€ 1.350,- (excl. btw) • Oestgeest • 1 en 2 juli
meer info
14
sept
 
Excellence beyond ISO: van ISO 9001 naar INK/EFQM
€ 650,- (excl. btw) • Utrecht • 1 dag
meer info
17
sept
 
Oriëntatie op het INK/EFQM-model
€ 650,- (excl. btw) • Delft • 1 dag
meer info
 
meer trainingen
 
Volg NEN
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel (015) 2 690 391 of mail klantenservice@nen.nl
© 1999 - 2020 NEN
...