uitgelicht:  INK.next maakt business excellence bereikbaar
online lezen
NEN
INK mail
Nr. 2, maart 2021
Hoe kunnen we u helpen?
Plan nu een gratis gesprek in met INK.next
Ook dit jaar gaat INK.next verder met de ontwikkeling en het aanbieden van relevante producten en diensten op het gebied van business excellence. Denk daarbij aan begeleidingstrajecten, trainingen, workshops, uitwisseling van kennis en ervaring, etc..
Of bijvoorbeeld een specifiek opgezette bedrijfstraining of adviestraject voor EFQM of INK.next. Zo ontwikkelen we momenteel diensten voor sectoren zoals de omgevingsdiensten of gemeentes.
 
Ook interesse? Graag komen we met u in contact om uw behoeftes in kaart te brengen. Op die manier kunnen we ons aanbod écht afstemmen op de vraag uit de markt. Bent u in voor een korte gedachten- en wensenuitwisseling? Plan dan voor 16 april uw gratis gesprek met één van de kernteamleden in via ink@ink.nl
Blog Omgevingsdienst Flevoland, Gooi en Vechtstreek (OFGV)
De OFGV
: organisatiedynamiek en integriteit
De Omgevingsdienst Flevoland, Gooi en Vechtstreek is als eerste publieke organisatie in Nederland aan de slag met het nieuwe EFQM-model. In de laatste masterclass ging de aandacht uit naar organisatiedynamiek en integriteit. Thema’s die nauw aansluiten bij het aandachtsgebied Organisatiecultuur en Leiderschap van het EFQM-model. Lees meer >>
Adreswijziging INK
NEN en INK werken inmiddels bijna twee jaar samen en hebben de intentie die samenwerking voort te zetten. Vanaf 1 april 2021 hanteert het INK als post- en het bezoekadres het post en bezoekadres van NEN.

Postadres
INK
Postbus  5059
2600 GB  DELFT

Bezoekadres
INK
Vlinderweg 6
2623 AX DELFT

Het mailadres blijft ongewijzigd: ink@ink.nl.
meer nieuws
 
INK.next maakt business excellence bereikbaar
In welk organisatietype herkent u zich het meest?
De enthousiaste pionier, de ambitieuze groeier, de gevestigde speler of de leidende gamechanger?
INK.next heeft  beschreven hoe deze typen eruit zien, als ze excellent worden vormgegeven. Inspirerende beschrijvingen waar je je eigen organisatie aan kunt spiegelen. Voor een check op het nu en een perspectief op de toekomst!

Lees meer in INK.next, een managementgids voor excellent ondernemen
Aankomende INK trainingen
6
dgn
 
Leergang organisatieontwikkeling met INK.next/EFQM
vanaf € 4.255,- (excl. btw) • 6 dagen
In deze leergang gaat u aan de slag met een ontwikkelingstraject naar excellent ondernemerschap. Doelstelling van de INK-filosofie en INK.next is organisaties te ondersteunen bij het bereiken van een excellente bedrijfsvoering (business excellence).

INK.next bevat hiervoor de aandachtsgebieden: Inspirerend leiderschap, resultaatgerichtheid, bouwen op vertrouwen, samenwerken en continu verbeteren en vernieuwen.

Interne assessments kunnen een belangrijke rol spelen bij het bewaken van de balans tussen borgen en bewegen. Tussen interne gerichtheid en focus op stakeholders. Hoe kunnen we leren van onze huidige situatie op weg naar excellence? En hoe kunnen we dat doen zonder in een compliance-modus te vervallen? De skills hiervoor verwerft u in de laatste module.
meer trainingen
 
Volg NEN
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel (015) 2 690 391 of mail klantenservice@nen.nl
© 1999 - 2021 NEN