Online lezen
 
 
 
 
 MANAGED SERVICES

      


Corona phishing 

Het aantal nepmailtjes is de afgelopen tijd flink gegroeid. Met veel thuiswerkers zien cybercriminelen hun kans schoon en sturen phishing mail vanuit directies, verzekeraars en instanties. Hoe is phishing en spoofing te herkennen? Lees meer


      


Klict 2020

De nieuwe Klict is uit – het jaarlijkse magazine van Solipsis. Het magazine staat geheel in het teken van de actualiteit: IT in tijden van het coronavirus. Lees Klict online


      


Infosheet Veilig remote werken

Wanneer medewerkers op afstand werken (thuis of een andere externe locatie) is informatiebeveiliging niet vanzelfsprekend goed geregeld. Download de infosheet voor praktische tips voor informatiebeveiliging en security bij remote werken.      


Zijn we al gelinkt?

Volgt u ons al op LinkedIn? Op onze companypage delen we onder andere informatieve blogs, nieuwsberichten en actuele vacaturesVolg de Solipsisgroep.

  
 
Solipsis b.v. 
Schimminck 1a
5301 KR Zaltbommel
    t+31 418 57 61 00
e: info@solipsis.nl
i: www.solipsis.nl
Solipsis b.v., Solipsis Managed Services b.v., Holland House b.v. en IntraData b.v. zijn onderdeel van de Solipsisgroep. De Solipsis-bedrijven leveren gespecialiseerde IT-diensten op het gebied van Managed Services en Document Management.
       

 
...