Krijg informatie over onderhoud & leefbaarheid 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de webversie
Ymere
Nieuwsbrief 12 maart
Nieuws van PlatformY
Wonen in een goed huis en een fijne omgeving
Op donderdag 6 februari vond een PlatformY bijeenkomst plaatst. De bijeenkomst ging over onderhoud & leefbaarheid in je complex. Jonge huurders konden met al hun vragen en opmerkingen over onderhoud en leefbaarheid terecht tijdens deze avond. Benieuwd naar de antwoorden op de meest veelgestelde vragen? Scrol dan snel naar beneden!
 
Wat te doen bij onderhoud van je woning
Op 6 februari sprak vastgoedregisseur Windeld tijdens de bijeenkomst over alle ins en outs over onderhoud van je woning. De huurders die op de borrel waren weten sindsdien precies wat je kunt doen om je huurhuis en de directe omgeving goed te onderhouden. De antwoorden op veelgestelde vragen hebben wij op een rijtje voor je gezet. 
Bekijk de vragen
 
Verbeter de leefbaarheid rondom de woning
Consulent gebiedsbeheer Meryam sprak over de leefbaarheid rondom de woningen. Onder leefbaar verstaan we schoon, heel en veilig. Het gaat dan niet om de openbare ruimte, maar om de algemene ruimtes van een complex of portiek zoals het trappenhuis of de binnentuin. Benieuwd hoe jij de leefbaarheid rondom de woning kan verbeteren? Bekijk de veelgestelde vragen en krijg antwoord!
Bekijk de vragen
 
"Als consulent gebiedsbeheer zorg ik samen met de bewoners dat hun woonomgeving leefbaar blijft of wordt. "
— Meryam, consulent gebiedsbeheer

 
Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden
Sinds januari 2020 heeft Platform Y een bestuur. Als bestuur van Platform Y ben je de stem van jonge huurders met betrekking tot wonen en huren. Lijkt het je leuk om ook deel uit te maken van het bestuur? Laat het ons weten! 
Bekijk de vacature
 
Save the date: Betaalbaarheid van de woning
Donderdag 2 april 2020
19:00 - 21:30 uur
Studio K
Timorplein 62, Amsterdam
Tijdens deze bijeenkomst krijg jij informatie over de betaalbaarheid van je woning en zijn wij heel benieuwd naar jouw mening! Schrijf je snel in. Er zijn maar een beperkt aantal plekken. 
Ja, ik meld mij aan
 
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
 
 
Ymere
platformY@ymere.nl
 
 
Linkedin Facebook Twitter
U ontvangt deze e-mail als huurder van Ymere.
...