Terugblik MIND-netwerkevent 2019 | bekijk online
 

Nagenieten van een geslaagd MIND-Netwerkevent

Stad en land: een kwestie van perspectief

De laatste week van juni was er een voor in de boeken. Niet alleen vanwege de tropische getallen op de temperatuurmeter, maar ook door een geslaagde editie van ons jaarlijkse MIND-netwerkevent. Met veel plezier hebben we veel nieuwe gezichten uit Midden-Delfland en omliggende steden mogen ontvangen. We hebben genoten van de nieuwe verbindingen en perspectieven die we donderdag 27 juni zagen ontstaan. Nu en zeker ook na de vakantieperiode gaan we doorpakken! We willen alle aanwezigen bedanken voor hun actieve bijdrage en energie. Deze hebben we, zoals voorgaande jaren, ook deze keer weer vastgelegd in een aftermovie om nog eventjes na te genieten. Dus... ga er lekker voor zitten (of liggen), voetjes omhoog en... geluid aan!

 
 

Aftermovie MIND-netwerkevent 2019

Een sfeerimpressie van alweer een derde geslaagde editie van ons MIND-netwerkevent. Een dag met focus op verbindingen tussen stad en land. 

    BEKIJK DE VIDEO >    
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 

VERSLAG VAN HET MIND-NETWERKEVENT

Naast de aftermovie hebben we een verslag gemaakt van deze dag. Hierin lees je over de inhoudelijke en pakkende presentaties van Dirco te Voortwis, Robert van 't Blik en Jeroen Zuidgeest. Over de moraal van het verhaal van Sjaak Bral én de verfrissende nieuwe inzichten uit de 10 thematafels. Hoe kunnen stad en land elkaar versterken? 

    LEES HET HIER    
 
 

SJAAK BRAL SCHRIJFT COLUMN OVER MIDDEN-DELFLAND 

Nadat Sjaak te gast was als spreker op ons event (lees hier zijn speech), schreef hij een week later over Midden-Delfland in zijn column voor AD. Over hoe bijzonder zo'n oer-Hollands landschap midden in de Randstad eigenlijk is en over de kansen die op steenworp afstand van de Grote Markt van Den Haag voor het oprapen liggen.  

      LEES DE COLUMN  
 
 

JEROEN ZUIDGEEST: GROEN VOOR DE STAD

Tijdens het MIND-netwerkevent was Jeroen één van de inspirerende sprekers tijdens het ochtendprogramma. Hij riep de deelnemers op kritisch na te denken over de rol van Midden-Delfland voor het omliggend stedelijk gebied.

   LEES MEER    
 
 

KRINGLOOPBOEREN MIDDEN-DELFLAND: VOORBEELD VOOR REALISATIEPLAN LNV!

Kringlooplandbouw in Midden-Delfland als inspirerend voorbeeld voor het Realisatieplan van Ministerie van LNV. Melkveehouder Arnold van Adrichem begon 15 jaar geleden al met kringlooplandbouw en vertelt er over in deze video.

    BEKIJK DE VIDEO    
 
 

HEB JE DE MIND-KRANT AL GELEZEN?

In mei hebben we de eerste editie van de MIND-krant gepubliceerd. Hierin lees je onder andere meer over kringlooplandbouw, de mobiele zuivelinstallatie en bokashi. Nieuwsgierig?

    LEES 'M HIER    
 
 
www.middenindelfland.net
privacy   contact  afmelden