Bekijk de mailing online
VisitBrabant
31 maart 2020
Beste relatie,
 
Door onze wekelijkse belrondes met ondernemers hebben we een goed beeld van wat de impact van de coronacrisis is voor iedereen. Aan ons om regionaal, provinciaal en landelijk dat geluid te laten horen en samen te werken met allerlei partijen om de sector te helpen waar het kan. Tegelijkertijd is het ook aan ons om klaar te staan zodra het licht weer op groen staat. Herstel begint immers bij het verleiden van nieuwe gasten. Dat doen we samen. We bieden daarom speciaal voor ondernemers bestaande, aangepaste en nieuwe diensten en activiteiten om daarbij te helpen, bekijk ze op onze website. Benut ze, zodra je daar klaar voor bent. En tot die tijd zijn we even zo graag een luisterend oor.

We helpen je graag verder.
 
Team VisitBrabant
Bezoek visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Thuisblijf Tips
Zelfs in deze tijd zetten we Brabant volop in de spotlight. Want we zijn maar wat trots op onze prachtige provincie met al die bijzondere initiatievenEen virtueel kijkje in een Brabants museum, attractiepark of basiliek? Online een festival of toneelvoorstelling beleven? Of 75 indrukwekkende Brabantse oorlogsverhalen lezen.

Op visitbrabant.com delen we die ideeën met Brabanders en bezoekers van verder weg. Heb jij ook Thuisblijf Tips? Laat het ons weten, zodat we ook jouw idee een podium kunnen geven en jij zichtbaar blijft via onze social media kanalen, website en andere media. Uiteraard denken we ook graag met je mee.. 
Bekijk de Thuisblijf Tips
Houd je personeel betrokken!
Maatregelen als werktijdverkorting (NOW) zijn voor veel ondernemers onvermijdelijk. Maar zodra de markt aantrekt, is goed en gemotiveerd personeel cruciaal. Houd daarom je mensen zoveel mogelijk betrokken bij je organisatie, zelfs als ze tijdelijk thuis zitten. Deel je zorgen, betrek ze in je overwegingen en laat ze je inspireren door ze mee laten denken over een nieuwe koers op korte en lange termijn. Je team is cruciaal voor je toekomst, ondanks alle zorgen van vandaag.

Tip: benut ons Brabantbrede online trainingsplatform met allerlei (gratis!) trainingen om je team te betrekken, te motiveren en hun kennis te verrijken. Laagdrempelig en leuk kan je team kennis opdoen over Brabant, Van Gogh of Goed eten in Brabant. Ontdek in een half uur wat steden als Tilburg en Eindhoven te bieden hebben of leer van alles over de Belgische of Duitse gast. Cursisten kunnen zich eenvoudig gratis aanmelden en ontvangen voor iedere met een voldoende afgeronde cursus een certificaat.
Ga naar de gratis trainingen
 
Tip: Brabantse Impact Monitor
Ben je geïnteresseerd in de (economische) effecten van corona op onze provincie? Schrijf je dan in voor de Brabantse Impact Monitor, een initiatief van Provincie Noord-Brabant. Minimaal 3x per week ontvang je een update met de belangrijkste wetenswaardigheden op een rij. Nuttig en overzichtelijk.
Meld je aan
 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   www.visitbrabant.com/partners
VisitBrabant
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ga meteen naar onze website: www.visitbrabant.com/partners
 
Afmelden
...