Deze tips delen we graag met je!  Bekijk de mailing online
VisitBrabant
7 april 2020
Noord-Brabant vanuit huis ontdekken

Een virtueel kijkje in een Brabants museum, attractiepark of basiliek? Online een festival of toneelvoorstelling beleven? Of 75 indrukwekkende Brabantse oorlogsverhalen lezen? Ook in deze tijd willen we Noord-Brabant onder de aandacht blijven brengen. Want we zijn maar wat trots op onze prachtige provincie met al die bijzondere initiatieven.

Bekijk hier dé tips om vanuit huis van Noord-Brabant te genieten.

Dit lijstje wordt dagelijks aangevuld met nieuwe tips. We hopen je later dit jaar opnieuw te kunnen inspireren met ons reguliere VisitBrabant magazine.

De hele wereld gaat door een buitengewoon moeilijke tijd. De provincie Noord-Brabant is daar geen uitzondering op. Meer dan ooit hebben we elkaar nodig. De beste manier om er nu voor elkaar te zijn is om alle veiligheidsmaatregelen zoals door de overheid genomen op te volgen. In deze periode willen we jullie blijven inspireren met al het moois dat onze prachtige provincie te bieden heeft.

We kijken er ontzettend naar uit om iedereen snel weer in Noord-Brabant te zien! ♥

In verband met de maatregelen omtrent de ontwikkeling van het Corona-virus (COVID-19), zijn veel bezienswaardigheden en locaties in Noord-Brabant preventief gesloten. Evenementen en activiteiten worden afgelast of verplaatst. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 1 juni. De informatie op visitbrabant.com kan daardoor niet actueel zijn. 

Website   www.visitbrabant.com
E-mail   info@visitbrabant.com
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Instagram   Instagram
Pinterest   Pinterest
Ga meteen naar onze website: www.visitbrabant.com
 
Afmelden
...