Bekijk de mailing online
VisitBrabant
16 april 2020
Samen werken aan herstel
Ook vandaag de dag promoten we Brabant in binnen- en buitenland. De boodschap is aangepast, maar zodra consumenten plannen maken, willen we dat bestemming Brabant op hun netvlies staat. Het is cruciaal voor het herstel van onze sector om zichtbaar en vindbaar te zijn en te blijven. Nu meer dan ooit.

Met brancheorganisaties zoals KHN en HISWA-RECRON zijn we voortdurend in contact. We ondersteunen hen actief bij hun lobby voor regelingen en voorzieningen voor de Brabantse ondernemers. Voor nu, bij een 1,5 meter-economie en ook daarna.

Regionaal, provinciaal en landelijk werken we hard aan collectieve marketingplannen met NBTC, regionale toeristische organisaties, steden en andere partners om toerisme en recreatie te bevorderen zodra het kan. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en informeren je erover hoe je zo goed mogelijk kunt aansluiten en meedoen.
We zitten niet stil
  • Zelfs in deze tijd zetten we Brabant volop in de spotlight. Bekijk onze Thuisblijf Tips!
  • Via Instagram en Facebook blijven we inspireren met mooie plaatjes van Brabant.
  • NRIT Media maakte het tweeluik 'Hoe gaan de DMO’s in het land om met de coronacrisis?' en sprak hierover met o.a. Heleen Huisjes, directeur van VisitBrabant. Lees deel 1 en deel 2
Bekijk meer nieuws op onze website
Gratis online trainingen voor je team
Juist nu is het cruciaal te investeren in je personeel. Sommigen zitten nu noodgedwongen thuis, maar zij zijn straks weer goud waard. Bovendien hoeft investeren niets te kosten.

Gebruik bijvoorbeeld ons Brabantse Gastvrijheid Platform. Hier vind je allerlei leuke en informatieve online trainingen voor je team. Maak er gratis gebruik van en ontvang bovendien bij ieder goed afgeronde training een persoonlijk certificaat. Inmiddels maken meer dan 1500 Brabantse cursisten er al gebruik van. Lees alles over dit platform in deze nieuwsbrief en daag vooral je team uit. 
Maak gratis account aan
 
Hoe werkt het Brabantse Gastvrijheid Platform?
In deze korte video wordt kort uitgelegd hoe je een account aanmaakt, hoe je een online training volgt en op de juiste manier afrondt. Succes en veel plezier!
Bekijk de video
Regiotrainingen
In deze trainingen kunnen gastheren en gastvrouwen specifieke kennis opdoen over een bepaalde stad, streek of regio. Leer de pareltjes in jouw omgeving kennen met daarbij de leukste weetjes en uittips. 

 
Marketingtrainingen
Deze trainingen geven jou en je medewerkers kennis en inzicht in gastvrijheid, omgaan met online reviews en cultuurverschillen met Duitse en Belgische gasten.

Thematrainingen
In deze trainingen krijg je het tips hoe je je gasten het beste kunt inspireren en informeren op basis van de thema's:

Ga aan de slag met leren
Vragen? Neem contact op!
Heb je een vraag over het Brabantse Gastvrijheid Platform of andere activiteiten en diensten van VisitBrabant? Neem dan contact op met onze Business Desk via info@visitbrabant.com, we helpen je heel graag!
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   www.visitbrabant.com/partners
VisitBrabant
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ga meteen naar onze website: www.visitbrabant.com/partners
 
Afmelden
...