Bekijk de mailing online
VisitBrabant
1 mei 2020
Beste relaties,
 
Afgelopen week zijn alle gemeenten en DMO’s gevraagd zich aan te sluiten bij de overkoepelende Brabantse marketingcampagne. Een campagne die toeristisch Brabant van haar beste kant laat zien, die bezoek op gepaste wijze stimuleert en die steeds meebeweegt met de werkelijkheid van het moment. De creatieven zijn volop aan de slag met vormgeving en wij houden gemeenten, DMO’s (zoals VVV's) en ondernemers actief op de hoogte over hoe zij aan kunnen haken en daarmee zichzelf, als ook Brabant het podium gunnen.
 
Maar we doen meer. En bovendien niet alleen. Zo is de Taskforce Toerisme Brabant in het leven geroepen om onze sector zo mogelijk daadkrachtig te dienen: van lobby voor regelingen en protocollen tot inspiratie om je voor te bereiden op de nieuwe werkelijkheid. We benutten bestaande en ontwikkelen ook nieuwe diensten voor ondernemers, zoals we ook lokale en regionale DMO’s faciliteren om hun achterban maximaal te kunnen helpen. Dat doen we vandaag, morgen, volgende week en alle weken daarna.
 
Blijf ons volgen en kijk regelmatig op visitbrabant.com/partners. En neem gerust contact op met onze BusinessDesk voor vragen en suggesties. We helpen je graag verder.
 
VisitBrabant Partners
 
Reis- en bezoektrends in coronatijden
Met impactmonitors, trendanalyses en consumentenonderzoek doen experts wereldwijd een poging om de scenario’s voor de toekomst van onze sector te schetsen. VisitBrabant volgt de ontwikkelingen op de voet. We hebben voor jullie een selectie gemaakt van mogelijke trends en scenario’s die relevant zijn voor het verblijfstoerisme in Brabant.
Lees de trends
Inspiratie: 7 handige tips
In een onlangs georganiseerde webinar van BUas over de 1,5-metermaatschappij, stelde senior lector Goof Lukken een aantal terechte tips voor ondernemers aan de orde. Hoe geef jij inhoud aan deze tips?
Tips voor ondernemers
Vier 75 jaar vrijheid thuis
Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid in Nederland. In deze periode van binnenshuis blijven, is het juist een mooi moment om bij onze vrijheid stil te staan. Hier dus dé tips om vanuit huis 75 jaar vrijheid te herdenken en vieren! 
Bekijk alle tips
 
Brabant Quiz
Naast het delen van mooie plaatjes en onze Thuisblijf Tips inspireren we potentiële bezoekers vanaf nu ook om onze Brabant-quiz spelen. Beantwoord tien meerkeuzevragen en ontdek hoe goed je onze provincie kent. Benieuwd? 
Naar de quiz
#BLIJFTHUIS VAN BRABANT GENIETEN!
Onze thuisblijfpagina ❤️ boordevol toffe binnenkijkers bij o.a. musea, muziekoptredens en activiteiten voor kids, hebben we ook bij onze Zuiderburen onder de aandacht gebracht. Omdat virtueel wegdromen in deze tijd natuurlijk wél kan, gewoon vanuit 'je kot'... Onder andere VetexBart, Reistebrij en Zalu schreven er een leuke blog over!
Bekijk onze Thuisblijf Tips
Vragen? Neem contact op!
Heb je een vraag over de activiteiten en diensten van VisitBrabant? Neem dan contact op met onze BusinessDesk via info@visitbrabant.com, we helpen je heel graag! De laatste updates en inspiratie vind je op onze website.
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   www.visitbrabant.com/partners
VisitBrabant
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ga meteen naar onze website: www.visitbrabant.com/partners
 
Afmelden
...