Bekijk de mailing online
VisitBrabant
20 mei 2020
Beste relaties,

Langzaam gaat Brabant weer open. Bijzonder spannend hoe ontwikkelingen zullen lopen. Kunnen we de positieve lijn volhouden en nieuw ingrijpen voorkomen? We hopen het van harte. Ook wij doen daarom graag een beroep op iedereen om geen onnodige risico‚Äôs te nemen. Zowel bezoekers, als burgers en ondernemers. Immers, we zijn er enorm bij gebaat dat het goed gaat en alle Brabantse ondernemers (en wij) volop kunnen werken aan herstel. Precies daarom staan ondernemers ook centraal in de campagne die we stap voor stap gaan uitrollen. Lees er meer over in deze nieuwsbrief en ook over slimme tips voor ondernemers rondom routediensten, gratis beeldmateriaal en slimme 360 graden fotografie. Drone bovendien ook zeker nog even weg!

VisitBrabant Partners
Collectieve campagne in de startblokken
Deze week presenteerde NBTC Holland Marketing de contouren van de landelijke campagne. Een campagne waar ook wij, weliswaar met een eigenwijs Brabants sausje, op aansluiten om ook dit nationale podium slim te benutten voor Brabant.
Lees meer over de campagne
5 routetips voor als we straks weer open gaan...
VisitBrabant Routebureau registreert heel veel meer fietsers en wandelaars dan in voorgaande jaren. Bewoners en bezoekers willen naar buiten; fietsen en wandelen is het perfecte alternatief. De verwachting is dan ook dat die aantallen nog verder zullen groeien wanneer Brabant weer langzaam open gaat. Graag delen we daarom 5 inspirerende tips van het Routebureau hoe jij fietsers en wandelaars voor je kunt winnen: van de gratis interactieve routekaart op je website tot kortingen op fiets- en wandelkaarten voor jou als wederverkoper. 
Bekijk hier de 5 tips
 
Bestemming Brabant internationaal
Ondanks dat VisitBrabant haar nadruk in het kader van herstel nadrukkelijk op Brabant en Nederland legt, blijven we ook actief in onze belangrijkste doelmarkten Duitsland en België. Het is zaak daar op het netvlies te blijven voor op een later moment. Met o.a. influencers, internationale media en online campagnes, blijven we Brabant dan ook doorlopend promoten. Zie bijvoorbeeld deze recente Duitse publicatie.
Gebruik gratis beeldmateriaal van Brabant
Verrijk je communicatiemiddelen visueel met mooie, gratis beelden van Brabant. Door het gebruik van professionele foto's kun je (potentiële) bezoekers nog beter verleiden om voor Brabant en dan specifiek voor jouw locatie te kiezen. Een bezoeker komt namelijk eerder naar jouw locatie als je ook de omgeving laat zien. Lees ons blog voor tips en een voorbeeld van een enthousiaste ondernemer, namelijk Guesthouse Hotel Kaatsheuvel.
Bekijk de gratis beeldenbank
 
3 tips voor inzet 360 graden fotografie
Vermeldingen met foto's en een virtuele rondleiding hebben twee keer zoveel kans om interesse te wekken. 360 graden foto's zijn een mooie manier om de (potentiële) gast een virtueel inkijkje te geven in jouw locatie. Een 360 graden foto is namelijk een panoramafoto waarbij volledig rondom gefotografeerd is. 360 graden foto's zijn bovendien onderdeel van ons businesspakket. Meer weten? Neem contact met ons op!
Bekijk de tips in ons blog
7 fantastische drone-filmpjes
Zo zag je Brabant nog nooit: 7 fantastische drone-filmpjes. Noord-Brabant is prachtig en helemáál vanuit de lucht... We zetten de meest indrukwekkende drone-beelden uit onze provincie op een rij! Geniet je mee? #evenwegdronen
Bekijk ze allemaal
Vragen? Neem contact op!
Heb je een vraag over de activiteiten en diensten van VisitBrabant? Neem dan contact op met onze BusinessDesk via info@visitbrabant.com, we helpen je heel graag! De laatste updates en inspiratie vind je op onze website.

Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   www.visitbrabant.com/partners
VisitBrabant
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ga meteen naar onze website: www.visitbrabant.com/partners
 
Afmelden
...