Bekijk de mailing online
VisitBrabant
30 oktober 2020

Wij blijven ook nu aandacht zetten op Brabant als aantrekkelijke bestemming en we staan klaar om onze ondernemers en locaties extra in de spotlights te zetten, zodra het kan. Bovendien blijven we diensten en activiteiten ontwikkelen die ondernemers en gemeenten helpen om straks de broodnodige extra bezoekers naar Brabant te halen. Want: zonder bezoekers geen herstel. Daarom roepen we – samen met onze partners – iedereen op de sector maximaal te ondersteunen. Lees erover in deze nieuwsbrief, bezoek onze website voor meer informatie of bel ons. We helpen je graag verder.

Contact
In deze nieuwsbrief
  Oproep: blijf investeren in onze sector
  Heb jij de bijeenkomst voor beleidsmakers gemist?
  Deel jij het VisitBrabant Magazine met je gasten?
 
  Gratis Brabant-brochures voor jouw gasten
  Online Sjees Magazine
Oproep: blijf investeren in onze sector!
Samen met HISWA-RECRON, KHN Brabant, VVV Brabant, Kunstloc Brabant, Brabant C en House of Leisure, sturen we gemeenten, streken en relevante stakeholders bijgaande oproep om juist nu (en in de komende jaren) extra te investeren in de lokale en regionale (marketing)kracht voor de promotie van de vrijetijdssector. De sector die Brabant kleur geeft en bepalend is voor bewoners, bezoekers en bedrijven. Wij werken graag samen aan het herstel van de sector.
Bekijk hier de oproep
 
 
Heb jij de bijeenkomst voor beleidsmakers gemist?
Tijdens twee digitale bijeenkomsten speciaal voor beleidsmakers en destinatie marketing organisaties (DMO’s) presenteerden collega's Veronique de Kort en Joline Vriens o.a. de tussentijdse resultaten van de campagne 'Hier moet je zijn in Brabant' en een aantal nieuwe diensten zoals de Gast Inspiratie Service. Ook lieten ze zien hoe je een Brabantse Belevingsroute ontwikkelt in jouw regio.
Lees het verslag
Deel jij het VisitBrabant Magazine al met je gasten?
"Voordat wij onze gasten in het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel mogen ontvangen inspireren wij hen om naast een bezoekje aan de Efteling ook op ontdekking in de regio te gaan. Het online magazine van VisitBrabant is een supermooi middel om onze potentiële gasten alvast kennis te laten maken met Brabant. Hiermee stimuleren we meerdaags verblijf en proberen we nieuwe doelgroepen aan te spreken." 

Christianne Glazenburg, general manager van het GuestHouse Hotel
Meer over de VisitBrabant Magazines
Gratis Brabant-brochures voor jouw gasten!
In het kader van de campagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’ kun je gratis gedrukte exemplaren van de brochure 'Welkom in Brabant' ontvangen. Met o.a. mooie routes, highlights van Brabant en een verwijzing naar de Brabantse Druktemeter. Zorg dat je de brochures alvast in huis hebt.
Bestel hier de brochures
 
Online Sjees Magazine: over fietsen en lifestyle
Fietsen is booming! Ken jij het Brabantse fietsmagazine SJEES MAGAZINE van onze collega’s van Ons Brabant Fietst al? Lees hier de digitale editie en/of bestel een aantal exemplaren voor je gasten, bijvoorbeeld voor in je lobby of op je leestafel. 
Lees Sjees Magazine online
 
Vragen? Neem contact op!
Heb je vragen over de campagne 'Hier moet je zijn in Brabant'? Of over de overige activiteiten en diensten van VisitBrabant? Neem dan contact op met onze BusinessDesk via info@visitbrabant.com, we helpen je heel graag!
 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   www.visitbrabant.com/partners
VisitBrabant
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ga meteen naar onze website: www.visitbrabant.com/partners
 
Afmelden
...