Bekijk de mailing online
VisitBrabant
22 december 2020

Laten we hopen dat we met de huidige, harde maatregelen, daarna ook echt keihard kunnen werken aan een spoedig herstel van de toeristische sector. Wij staan klaar om de Brabantse campagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’ flink te intensiveren in opmaat naar het nieuwe toeristenseizoen. Want dat is onze plicht: snel en duurzaam herstel. En ondanks deze nieuwe domper roepen we ondernemers en gemeenten op om aan te haken: benut onze diensten en sluit je (gratis) aan bij de campagne. Neem contact op en we informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden. We wensen je -ondanks deze onzekere tijd - fijne feestdagen toe. 

Contact BusinessDesk
In deze nieuwsbrief
  Campagne Hier moet je zijn in Brabant
  Brabantse uitjes boeken via verblijfsaccommodaties
 
  Als je wilt vergaderen...
  Brabant Wijnland
  12 weetjes over routes in Brabant
Campagne 'Hier moet je zijn in Brabant'
Inmiddels richten we ons vizier na de lockdown op de opening van het nieuwe seizoen. We staan letterlijk te popelen en daar zullen we in onze volgende nieuwsbrief meer van laten zien. Tipje van de sluier: onlangs werden in samenwerking met Keukenhof maar liefst 4.000 tulpenbollen geplant in de vorm van de campagnepijl. Maar er staat nog veel meer in de steigers en inmiddels wordt de campagne-opzet ook landelijk gezien als “een echte showcase van hoe je de landelijke campagne lokaal vertaalt met volop gastvrijheid en inspiratie.”
Sluit je dus ook aan!
Nieuw platform maakt boeken Brabantse uitjes mogelijk via verblijfsaccommodaties
De Brabantse ‘leisure operator’ Ticketsplus lanceert een nieuw online platform, speciaal voor verblijfsaccommodaties in Brabant, waarmee zij vanuit hun receptie eenvoudig tickets kunnen boeken voor hun gasten. Met dit platform wordt niet alleen het Brabantse vrijetijdsaanbod extra in de etalage gezet, ook draagt het platform bij aan een positieve gastvrijheidsbeleving en daarmee aan het herstel van de sector.
Lees meer over dit platform
Hier moet je zijn... als je wilt vergaderen
Live zakelijke bijeenkomsten lijken nog ver weg. Toch verwachten we met name in het tweede deel van 2021 dat ze weer mogelijk zijn én dat we daar ook collectief behoefte aan hebben. Corona heeft tot nieuwe concepten geleid die voorzien in veiligheid en zelfs nieuwe kansen bieden, zoals hybride events. Lees erover in de whitepapers van het VisitBrabant Convention Bureau en bekijk het online magazine met onder andere tips over veilig vergaderen.
Ga naar de website
Brabant Wijnland
Dat er veel lekkers van Brabantse bodem komt, weten gelukkig heel veel mensen al. Wat veel mensen niet weten, is dat hier ook hele goede wijn vandaan komt! Noord-Brabant telt maar liefst vijftien (semi-) professionele wijngaarden met een totaaloppervlakte van ruim 25 hectare. Hiermee is Brabant, na Limburg en Gelderland, de derde wijnprovincie van Nederland. Een aantal wijndomeinen is tevens opgenomen in de Brabantse foodroutes.
Lees hier meer over Brabant als wijnland
 
12 weetjes over routes in Brabant
Wist je dat in Brabant de langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland ligt? Dat je en route de smaken van Brabant leert kennen? Of dat je met de fiets in de wereld van sagen en legenden van Brabant duikt? We zetten 12 wetenswaardigheden over routes in Brabant op een rij en we zijn een social mediacampagne gestart om Nederlanders te inspireren (voor later) voor een onvergetelijke trip de Brabantse natuur in!
Bekijk de 12 weetjes
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   www.visitbrabant.com/partners
VisitBrabant
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ga meteen naar onze website: www.visitbrabant.com/partners
 
Afmelden
...