Dura Vermeer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Dura Vermeer
Lees online  |  Afmelden
UP TO A HIGHER LEVEL!
Je hebt je aangemeld voor ons seminar of ingeschreven voor deze driedaagse inspiratieboost, on demand. Vandaag start level 1!
LEVEL 1: WAAROM DAN?
Lucas de Man en Dorothée Loorbach vormen het duo dat elkaar scherpe vragen stelt over hoe we nu leven en wat voor effect dat heeft op ons als mens en onze toekomst. 

Kunnen we doorslaan in technologische ontwikkelingen? Krijgen we een systeem dat niet meer houdbaar is? Is Oost-Nederland beter voorbereid op de technologische toekomst dan de Randstad? Wat voor invloed hebben wij hierop en wie bepaalt nou ons waardesysteem? Vragen die hopelijk ook jou stof tot nadenken geven. 

Veel luister- en kijkplezier in level 1!
HET THEMA THE FUTURE IS YOURS
De wereld om ons heen verandert in een steeds sneller tempo. Wij leven in een ontzettende vaart en vooruitgang. Maar gaat alles wel vooruit? Het meest confronterende voorbeeld is de situatie waar we nu in zitten. Neem samen met ons even een stap achteruit en kijk wat jij kunt doen.

Bekijk hier de themafilm van 'The Future is Yours'.
 
LUCAS DE MAN & DOROTHÉE LOORBACH

Lucas is naast zijn werk als artistiek leider van Nieuwe Helden, werkzaam als (freelance) regisseur, acteur en conceptontwikkelaar. Hij presenteert verschillende culturele tv-programma’s waaronder Kunstuur (AVROTROS). Hij is vaak host voor grote en kleine evenementen in Nederland en België, hij geeft lezingen en is af en toe gastdocent.

Dorothée is spreker, schrijver en dagvoorzitter. Ook onze dagvoorzitter, al 5 edities. Haar missie is mensen helpen het leven te ontwerpen dat ze het meest gelukkig en succesvol maakt. Haar opdrachtgevers noemen als onderscheidend vermogen vooral ‘inhoudelijk sterk’, ‘goed voorbereid’, ‘energiek’, ‘met humor’ en ‘sterk improvisatievermogen’.

Dura Vermeer
Dura Vermeer Bouw Hengelo
A
T
W
Volg ons op:
Youtube   Linkedin   Facebook   Twitter   Instagram
...