Dura Vermeer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Dura Vermeer
Lees online  |  Afmelden
UP TO A HIGHER LEVEL!
Je hebt je aangemeld voor ons seminar of ingeschreven voor deze driedaagse inspiratieboost, on demand. Vandaag is het tijd voor level 2!
LEVEL 2: HOE DAN?
In level 2 praten Onno van Veldhuizen en Koert Terhürne met Lucas en Dorothée over het ‘hoe dan’. De link wordt gemaakt tussen de lokale overheid en het bedrijfsleven, tussen de gemeenschap en mensen als individu.  
 
Wat hebben liefde en romantiek te maken met het creëren van een stad? Hoe positioneert Oost-Nederland zich ten opzichte van West-Nederland? Wat zijn de eisen voor een fijne plek in een wijk? Wie zijn wij met elkaar en als individu?

Veel luister- en kijkplezier in level 2!
ONNO VAN VELDHUIZEN & KOERT TERHÜRNE

Onno van Veldhuizen is sinds oktober 2015 burgemeester van Enschede, voorzitter van regio Twente en Veiligheidsregio Twente. In 1999 startte hij zijn carrière in de gemeente Nieuwkoop en was met 36 jaar de jongste burgemeester van Nederland. Onno heeft een heldere visie over wat een stad een stad maakt.
 
Koert Terhürne is statutair directeur van ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo. Hij is hier 25 jaar geleden als stagiair begonnen en is trots op de no-nonsense familiecultuur, samen ontwikkelen en bouwen, echt iets bereiken én nalaten. Dat nalaten kan alleen door de juiste partijen te betrekken en verantwoordelijkheid te nemen.  

 
WAT KUN JIJ BIJDRAGEN AAN DE TOEKOMST?
We vormen allemaal een schakeltje in het ecosysteem waarin we leven en werken. Wat doe je nu in je huidige werk, je leven, waar het toch een beetje schuurt en wat zou jij daarin kunnen veranderen? Ook al is het iets kleins, samen kunnen we iets in gang zetten! 

Thijs Haafkes en Marieke Mentink wonen beide in Twente, op de boerderij waar ze ook zijn opgegroeid. Ze zien beide dat ook daar alles veranderd is. Hoe kijken zij naar de toekomst van ontwikkelen en bouwen en welke uitdagingen brengt dit met zich mee? Hoe ziet de toekomst van onze kinderen eruit en waar gaan zij zich over verbazen als ze terugkijken?

Nieuwsgierig? Bekijk hier het interview met Thijs en Marieke.

 
Dura Vermeer
Dura Vermeer Bouw Hengelo
A
T
W
Volg ons op:
Youtube   Linkedin   Facebook   Twitter   Instagram
...