Dura Vermeer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Dura Vermeer
Lees online  |  Afmelden
UP TO A HIGHER LEVEL!
Waarom en hoe weten we nu, maar het belangrijkste onderdeel is misschien wel dat we het 'gewoon' moeten doen. Hoe krijgen we alle generaties mee naar een betere toekomst, voor jou en mij? Tijd voor level 3: doen dan!
LEVEL 3: DOEN DAN!
Hebben we de jeugd te veel gepamperd of moet de jonge generatie de oudere opvoeden? De wereld is onvoorspelbaar en flexibel. Hoe kunnen we daarop anticiperen? Welke leerdoelen hebben we nu nodig om in de toekomst niet om te vallen? Mirjam Bult en Trudy Vos hebben beide een stevige visie op deze vragen.

Veel luister- en kijkplezier in level 3.
MIRJAM BULT & TRUDY VOS

Mirjam Bult is sinds oktober 2016 vicevoorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Twente. Naast haar wetenschappelijke carrière heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan in het hoger onderwijs als secretaris van de 3TU.Federatie. Ze bleef altijd nauw betrokken bij Universiteit Twente door als programmaregisseur onderwijsvernieuwingen leiding te geven aan het ontwerp- en transitieproces van het nieuwe Twentse Onderwijsmodel.
 
Sinds mei 2016 is Trudy Vos lid van het College van Bestuur, ROC van Twente. Zij heeft een technisch wetenschappelijke achtergrond en veel ervaring met politiek-bestuurlijke besluitvormingsprocessen, bedrijfsvoering en strategieontwikkeling. In 2013 werd ze uitgeroepen tot ‘Twentse zakenvrouw van het jaar’.

 
FILMLOCATIE EN TRANSFORMATIE HAZEMEIJER
De filmlocatie van deze driedaagse inspiratieboost is Hazemeijer in Hengelo, waar Dura Vermeer Bouw Hengelo een transformatie uitvoert. Lous Kerkhof, directeur Oyfo Kunst & Techniek, vertelt wat hier in 2021 komt. De moeite waard!
 
Dura Vermeer
Dura Vermeer Bouw Hengelo
A
T
W
Volg ons op:
Youtube   Linkedin   Facebook   Twitter   Instagram
...