Werkkrant UWV Noord | Nieuwsbrief
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk in browser Printversie Afmelden
Werkkrant UWV Noord
Friesland

2019 - Week 2
10 januari 2019
 

 Met deze week o.a.

 * Nieuwe vacatures *
* Open dag bij Polem *
* Diverse opleidingsmogelijkheden *
 

 
Opleiding tot machine operator
In het voorjaar 2019 start er een nieuwe opleiding. Ben je benieuwd wat het werk van machine operator inhoudt? Kom dan vrijdag 18 januari 2019 naar de informatiebijeenkomst (inclusief rondleiding) bij Polem in Lemmer!
Lees meer
 
Taxichauffeur worden?
Wil je als taxichauffeur aan de slag? Dat kan! Er zijn kansen voor zowel ervaren als startende taxichauffeurs in Friesland.
Lees meer
 
Werken voor het goede doel 
Dat kan! Wij zijn per direct op zoek naar wervers die voor goede doelen zoals: het Reumafonds, Hartstichting, Longfonds of het Rode Kruis, collectanten willen gaan werven in Friesland. Een betaalde baan met parttime en fulltime mogelijkheden! 
Lees meer
 
 
Vacatures zorg, handel en horeca
Vacatures bouw en techniek
Vacatures dienstverlening, ICT en onderwijs
Vacatures transport, vervoer en logistiek
Vacatures overige beroepen

 
Affiniteit met techniek?
Begin 2019 start er een opleidingstraject in de installatie- en elektrotechniek. Diverse opdrachtgevers zoeken kandidaten die zich willen laten omscholen. Heb je affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!
Lees meer
 
Aan de slag als cleaner! 
Ben jij industrieel reiniger of wil je hiervoor opgeleid worden? Een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging is op zoek naar gemotiveerde industrieel reinigers.
Lees meer
 
Aan de slag als fietstechnicus? 
Begin 2019 wordt er gestart met nieuwe leerwerktrajecten waarbij je in vier maanden wordt opgeleid tot fietstechnicus! 
Lees meer
 
 
Agenda
18 
januari
Informatiebijeenkomst voor de opleiding tot Machine Operator
Bij Polem te Lemmer is er op 18 januari a.s. een informatiebijeenkomst inclusief rondleiding voor de opleiding tot machine operator.

Interesse? Meld je dan aan! 

Meer informatie en aanmelden
 
Bekijk alle evenementen op werk.nl
 
 

Overzicht uitzendbureaus
Alle bureaus in Friesland op een rijtje
Op zoek naar nieuw werk? Maak dan ook zeker gebruik van de uitzendbureaus in Friesland. Zij hebben een gevarieerd aanbod aan vacatures.

Lees meer
 
Colofon
U ontvangt deze Werkkrant van UWV omdat u bij ons een uitkering ontvangt of heeft ontvangen. Kijk op www.werk.nl voor het volledige aanbod van vacatures. UWV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de vacatures, sommige vacatures kunnen reeds vervuld zijn.

Wilt u zich afmelden voor de Werkkrant Friesland? Klik hier.
©2019 UWV UWV werken aan perspectief