Werkkrant UWV Noord | Nieuwsbrief
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk in browser Printversie Afmelden
Werkkrant UWV Noord
Friesland

2019 - Week 8
21 februari 2019
 

 Met deze week o.a.

 * Nieuwe vacatures *
* DEFLAB: Hét tech event van Defensie *
* Kom netwerken op het Netwerkplein *
* Open Middag Friesland College *
 

     
     
 
Netwerkplein
Woensdag 13 maart is het weer zover! Ook dan is het Netwerkplein weer goed gevuld met vele uitzendbureaus en werkgevers die graag met je in gesprek willen over de kansen op de arbeidsmarkt. Daarnaast kun je in contact komen met diverse aanbieders van opleidingen en cursussen. Vergeet dus niet om je cv mee te nemen!
Lees meer
 
DEFLAB: Hét tech event van Defensie
Op 7 maart kun je de technologische innovaties van Defensie met eigen ogen ontdekken. Tijdens DEFLAB krijg je een exclusieve inkijk in de nieuwste militaire innovaties in techniek en ICT. Of je nu geïnteresseerd bent in militaire functies of als burgermedewerker aan de slag wilt; DEFLAB is hét event op het gebied van de laatste innovaties. Zien we jou daar? Toegang is gratis.
Lees meer
 
Open middag Friesland College
Woensdag 6 maart organiseert het Friesland College weer een open middag van 16.00 - 18.00 uur in Leeuwarden en Heerenveen. Ook voor volwassenen! Je krijgt dan antwoord op al je studievragen en kunt in gesprek met een opleidingsadviseur.  
Lees meer
 
Vacatures zorg, handel en horeca
Vacatures bouw en techniek
Vacatures dienstverlening, ICT en onderwijs
Vacatures transport, vervoer en logistiek
Vacatures overige beroepen

 
Opleiding tot broodbakker
Ben je op zoek naar een leuke baan met een goede toekomst? Volg dan de opleiding tot (aankomend) broodbakker. Je wordt opgeleid om te werken in een ambachtelijke of industriële (brood)bakkerij. Meer weten? Meld je dan nu aan voor de voorlichtingsbijeenkomst!
Lees meer
 
(jacht)Schilder of glaszetter worden?
Wij zijn op zoek naar werkzoekenden en zij-instromers, van alle leeftijden, die interesse hebben om 2 jaar te investeren in een opleiding in combinatie met werk in een vakgebied met toekomst.
Lees meer
 
 
Agenda
6
maart
Open middag Friesland College
Locatie: Leeuwarden en Heerenveen
7
maart
DEFLAB: Hét tech event van Defensie
Locatie: Soesterberg
13
maart
Netwerkplein
Locatie: De Harmonie, Leeuwarden
 
Bekijk alle evenementen op werk.nl
 
 

Overzicht uitzendbureaus
Alle bureaus in Friesland op een rijtje
Op zoek naar nieuw werk? Maak dan ook zeker gebruik van de uitzendbureaus in Friesland. Zij hebben een gevarieerd aanbod aan vacatures.

Lees meer
 
Colofon
U ontvangt deze Werkkrant van UWV omdat u bij ons een uitkering ontvangt of heeft ontvangen. Kijk op www.werk.nl voor het volledige aanbod van vacatures. UWV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de vacatures, sommige vacatures kunnen reeds vervuld zijn.

Wilt u zich afmelden voor de Werkkrant Friesland? Klik hier.
©2019 UWV UWV werken aan perspectief