Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Badhoevedorp
Nieuwsbrief
 
3 april 2020
 
 
Informatie over het coronavirus in Haarlemmermeer
Het coronavirus heeft veel invloed op het dagelijks leven in Nederland. En dus ook in Haarlemmermeer. Wat is er bij de gemeente aangepast? De servicecentra, waaronder die in Halfweg, zijn gesloten. Wij vragen u om via haarlemmermeergemeente.nl zo veel mogelijk digitaal te regelen. Voor het laatste nieuws kunt u zich aanmelden bij de Informeer online nieuwsbrief.
Meer informatie over corona
 
Geen informatiemarkt op 4 april
Door de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is op 4 april geen informatiemarkt in Badhoevedorp. Het projectteam van de gebiedsontwikkeling werkt vanaf huis door aan alle projecten. We houden u via onze Facebook, Twitter, website en deze nieuwsbrief op de hoogte. 
Lees meer
 
Parkeer in Quatrebras in de parkeervakken!
In Quatrebras zijn al flink wat woningen opgeleverd.  Dat zorgt natuurlijk voor het nodige bewoners- en werkverkeer. Het is in de nieuwe wijk nog even wennen en het parkeren gaat nog niet zoals het hoort. Nu wordt veel langs de weg geparkeerd en ook in de Bloemenbuurt parkeren de busjes van klusbedrijven. Dat geeft overlast. Parkeer daarom uw auto in de daarvoor bestemde parkeervakken! Deze liggen aan de achterzijde van de woningen. Verkeerd geparkeerde auto’s kunnen een boete krijgen. 
 
We werken aan Park de Veldpost
De laatste maanden zijn de ‘bergen’ naast de atletiekbaan en de Schipholweg flink groter geworden. Tractoren met aanhangers brachten grond uit de Groene Singel naar de overkant van de weg. Van deze grond maken we het landschap van De Veldpost. Later dit jaar gaan we het groen planten.
Lees meer
 
Nieuwe luchtfoto's van de gebiedsontwikkeling 
Woensdag 25 maart was een stralende dag. Heeft u die dag een vliegtuigje rondjes boven Badhoevedorp zien vliegen? Dan was dat onze fotograaf Henk Roolvink! Hij maakte nieuwe luchtfoto's. De komende tijd delen we de foto’s één voor één op onze social media. Op onze website kunt u ook een aantal foto’s bekijken.  
Bekijk de foto's
 
Hoe een speeltoestel een nieuwe bestemming krijgt 
Naast het nieuwe schelpenpad aan de Windestraat hebben oude speeltoestellen een tweede leven gekregen. Het speeltuintje ligt er alweer enkele weken. Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere speeltuintje? Lees dan hoe een bewoonster hierom vroeg en waar de toestellen vandaan komen!
Lees meer
 
Weer vernielingen bij het Franse plein
Op het Franse plein is de bak met schaakstukken opengebroken en zijn schaakstukken vernield. De bak gaat voorlopig dicht. Ook zijn er spullen vernield bij Kinderboerderij de Hoeve. Voor zover dat in deze bijzondere tijd lukt kan handhaving het plein vaker bezoeken, maar ‘op heterdaad’ betrappen blijft lastig. Ook bij het werk op de oude A9 is van alles vernield. De wagen die nodig is voor bodemonderzoek is opengebroken en overhoop gehaald. Mocht iemand zoiets zien gebeuren? Bel dan 112!
 
Het Anemoonpad wordt weer bestraat
Het duurde even, maar het Anemoonpad komt terug! De aannemer heeft de grond plat gemaakt. Vervolgens moet het pad in een paar weken worden bestraat en komen er tuinhekken en bosjes langs de woningen.
Lees meer
 
Een warm hart voor Meerwende
Ben Pouw van de Moestuinen A9 Badhoevedorp draagt het zorgpersoneel van Zorgcentrum De Meerwende een warm hart toe. Daarom heeft hij de valentijnsharten die eerst op de moestuintjes stonden bij het verzorgingshuis neergezet. Wilt u iets doen voor Meerwende? Stop dan een kaartje of tekening voor de bewoners in de brievenbus, daar zijn ze heel erg blij mee.
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer. 
Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Website
 
...