Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Badhoevedorp
Nieuwsbrief
 
Vermijd drukte, houd 1.5 meter afstand!
Sinds maandag 11 mei kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit. Wat betekenen de maatregelen in Haarlemmermeer? Dat staat op haarlemmermeergemeente.nl.  Voor het laatste nieuws kunt u zich aanmelden bij de Informeer online nieuwsbrief.
Meer informatie over corona
 
De nieuwste planning staat op onze website
Wanneer starten de werkzaamheden voor het tweede deel van de woningen in Quatrebras? En de Oleanderlaan; wanneer werkt de aannemer aan het deel richting de Schipholweg? Dat staat allemaal op de planning tot en met de zomer van 2021. Bekijk de folder met de planning van de gebiedsontwikkeling op onze website.
Lees meer
 
Na 25 mei werkzaamheden parkeerterrein dorpshuis
Het parkeerterrein voor het dorpshuis wordt opnieuw ingericht. We delen de parkeervakken anders in, zodat er meer parkeerplaatsen komen. Ook passen we de rijroute op het parkeerterrein aan. Nadat we het parkeerterrein opnieuw hebben ingericht komen er ook bomen op het terrein . Én gras met bomen rondom het parkeerterrein. Dit gebeurt eind 2020 of begin 2021. 
Lees meer
 
Ruim 5000 planten voor de Groene Singel  
De afgelopen maand is hard gewerkt om de Groene Singel ook echt groen te maken. Naast bomen zijn er meer dan 5000 planten, hagen, waterplanten en bodembedekkers geplant. We zijn benieuwd hoe het er over een jaar uitziet! Van het maken van de Groene Singel staan prachtige foto’s op onze website.   
Bekijk de foto's
 
Haarlemmermeer mag gronden De Veldpost onteigenen
De gemeente mag gronden onteigenen voor het toekomstig sportpark De Veldpost in Badhoevedorp. Daarvoor is bij Koninklijk Besluit toestemming verleend. De gemeente Haarlemmermeer had bij De Kroon een verzoek tot onteigening ingediend om deze gronden in eigendom te krijgen en te kunnen ontwikkelen. 
Lees meer
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer. 
Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Website
 
...