Hadoks Online lezen  |  Afmelden
Nieuwsbericht woensdag 29 juli
Belangrijke mededeling: openstaande diensten Covid-post
Zoals gisteren al in de nieuwsbrief vermeld is, laat de huidige drukte het niet toe om het geplande afschalen van het Covid-rooster verder door te voeren. Dit betekent dat we vanaf volgende week een extra huisarts zoeken voor een Covid-dienst van 17.30 – 23.00 uur.

Omdat wij merken dat het t.g.v. de vakantie lastig is om voor deze diensten last-minute bezetting te vinden, zullen wij bij hoge uitzondering het tarief ophogen naar 95 euro per uur (i.p.v. de eerder genoemde 85 euro per uur). U mag hiervoor een nota sturen naar factuur@hadoks.nl, o.v.v. Hadoks Acute Zorg BV. Iedereen die n.a.v. de nieuwsbrief van gisteren al een Covid-avonddienst op zijn naam had laten zetten voor deze periode (maandag 3 augustus t/m vrijdag 4 september), mag ook het opgehoogde tarief hanteren.

Voor deze periode staan de volgende diensten nog open:
Woensdag 5 augustus, donderdag 6 augustus, vrijdag 7 augustus, dinsdag 11 augustus, maandag 17 augustus, dinsdag 18 augustus, donderdag 20 augustus, maandag 24 augustus, donderdag 27 augustus.

Wij doen een beroep op iedereen (waarnemers en praktijkhouders) om zich bij ons te melden via jkant@hadoks.nl als u een van deze diensten zou kunnen doen.
Wij hanteren hierbij het principe: wie het eerst komt, wie het eerst maalt en zullen u een mail sturen ter bevestiging als we de dienst ook daadwerkelijk op uw naam hebben gezet.
 
 
 
...