Sectie sportklimmen | De Dutch Mountain trail | Vacatures EFSC en Regio | In mei weer wandelen...? | Algemene Leden Vergadering
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
bekijk in JE browser
   
Regio Limburg
 
 
De Dutch Mountain Trail
Dutch Mountain Trail
Op initiatief van het Dutch Mountain Film Festival is een ware "Mountain" trektocht opgezet in het Limburgse. Regio Limburg gaat, eind juni, een 4 daagse tocht met rugzak en tent organiseren.
Meld je aan!
 
 
In mei weer wandelen...?
Grote kans dat we in mei er weer opuit mogen en kunnen genieten van de door de Regio georganiseerde wandelingen. Zodra de regels het toelaten gaan we de wandelingen bevestigen. Raadpleeg de Agenda op de Regio website en volg ons op Facebook. Of wacht de maandelijkse nieuwsbrief af.
 
 
Regio Agenda
Volg ons
facebook   instagram   flicker   youtube   twitter
 
 
 
Bezoek hier onze website
Meld je af voor deze nieuwsbrief
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van de NKBV Regio Limburg, of omdat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief.