Lees online  |  Afmelden
O2pz
Optimaliseren Onderwijs Palliatieve Zorg
Nieuwsflits september 2020
22 september 2020
 
Opgeladen weer aan het werk
De zomer in 2020 was er een die in de geschiedenisboeken terecht gaat komen. Maar ondanks alle ellende, waren er ook positieve geluiden. Zo kregen we berichten over verrassende Nederlandse vakantiebestemmingen in de Achterhoek, op de Veluwe en Texel. We hopen dat u op adem bent gekomen. De zomerperiode was weliswaar rustig, maar er is zeker niet stil gezeten. In deze interne nieuwsbrief praten we u bij en vindt u artikelen over de voortgang van het programma.

Projectteam O²PZ

U ontvangt deze nieuwsflits, omdat u een relatie bent van O²PZ of omdat u zich heeft aangemeld. Voel u vrij om deze mail door te sturen. Onderaan vindt u eventueel een aanmeldknop.

Rustige vakantieperiode benut voor ontwikkeling middelen
O²PZ biedt subsidieverstrekker ZonMw achtwekelijks een rapportage aan over de voortgang van het programma. In dit interview kijkt programmanager Marijke Dericks-Issing terug op de periode tussen 7 juli en 31 augustus en blikt vooruit op de komende acht weken.
Lees meer
 
Onlangs verschenen artikelen op O2PZ.nl
Opvolger O²PZ bekend; Landelijk Onderwijsknooppunt Palliatieve Zorg
Kernwoord binnen O²PZ is verbinding: we verbinden onderwijs met onderzoek en de zorgpraktijk en brengen alle stakeholders bijeen. In de toekomst worden de door O²PZ opgezette initiatieven gecontinueerd door het Landelijk Onderwijsknooppunt Palliatieve Zorg (LOK). We spreken met Jojanneke van Staveren en Wies Wagenaar over het LOK, dat momenteel steeds meer vorm krijgt.
Lees meer
 
Leestips
Regelmatig deelt O²PZ interessante artikelen op LinkedIn en Twitter. Hieronder de best gelezen artikelen van de zomermaanden.
Lees meer
 
Projectleiders wijzen unaniem Marijke Dericks aan als genomineerde voor de O²PZ-award
Tijdens de programmabijeenkomst van 23 juni jongstleden werd de O²PZ-award voor de derde keer uitgereikt. Dit keer was de eer aan programmamanager Marijke Dericks-Issing. In dit artikel lees je waarom.
Lees meer
 
Contact
www.o2pz.nl
VUmc
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Postbus 7057
1007 MB Amsterdam
T: 020 – 444 4272
 
Social
o2pz
@O2PZ_VUmc
 
ZonMw
Aanmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden
 
...