Maastricht meest romantisch. Happy weekend! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
7 april 2017
In deze nieuwsbrief
Win een midweekendje Maastricht 
Doe de Paashaastocht 
Opening Enci groeve
Maas & Markt experience
Vlog Battle: win shoptegoed
Win tickets CrossCurrents festival
De Beverwijker/Heemskerkse Courant schreef laatst een leuk stuk over Maastricht, 'uitgeroepen als meest romantische stad van Nederland'. Nou, wij voelen die lentekriebels ook hoor! Zin in zo'n romantisch weekendje Maastricht? In deze nieuwsbrief de leukste must-do's op een rij. Happy weekend!
HARTJE MAASTRICHT
Win een romantisch midweekendje
Hoe? Help ons een (klein) handje met deze enquête. In samenwerking met Hotel Management School Maastricht onderzoeken we de wensen van (potentiële) bezoekers van Maastricht. Naast de hoofdprijs (een Maastricht Midweekend met overnachting in Derlon Hotel Maastricht met alle extra privileges van een Maastricht Midweekend), maak je ook kans op een van de volgende prijzen:
  • High-tea voor twee personen bij Townhouse Hotel Maastricht
  • VVV bon ter waarde van € 50,-
  • Twee kaartjes voor Hidden Places Secret Spaces tour in Maastricht
  • Blanche Dael pakket
Doe mee!
Doen!
Een spannende kindergrottentocht in grotten Noord. Op 15 april is er zelfs een speciale Paas-editie. Help jij de paashaas om de eitjes te zoeken? Super leuk voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Boek de speciale paashaas-tocht hier!
 
Feestelijke opening Enci-groeve
Op woensdag 12 april wordt de ENCI-Groeve in Maastricht geopend voor publiek.  De trap die in 2015 werd gebouwd, gaat om 14.00 uur open en je bent van harte uitgenodigd!
Lees verder
Elke woensdag kun je om 10.30 uur deelnemen aan een verrassende rondleiding door Mosae Forum. Ontdek de historie, het ontstaan en de ontwikkelingen tot op de dag van vandaag. De lokale gids neemt je mee in de gewelvenkelders en laat je Mosae Forum op een geheel andere manier zien!

PS. Met je Maastricht Midweekend pas is deze rondleiding helemaal gratis!

Lees verder
CREATIEF VIDEOTALENT GEZOCHT
Winkelcentrum Entre Deux zoekt vloggers via een spectaculaire wedstrijd! Dus noemen vrienden jou de koning van de kledingcombi's, of kijken je vriendinnen tegen je op omdat je altijd weer de meest creatieve outfits weet aan te trekken? Doe mee en je maakt kans op een maandelijks shoptegoed van € 250, een heel jaar lang!
Win Tickets voor
CrossCurrents Festival
Een nieuw festival met Grammy winnende
muzikanten in combinatie met kunst, wetenschap en film. Zaterdag 13 mei 2017 neemt CrossCurrents Maastrichts culturele hart over met 24 acts op 7
podia in vier venues. 2 gratis tickets winnen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van crosscurrents & mail je contactgegevens via info@maastricht-marketing.nl o.v.v. tickets CrossCurrents! Winnaars krijgen uitelijk 17 april bericht.
7
apr
 
Museumnacht
Meer informatie
16
apr
 
Amstel Gold Race
Meer informatie
15
apr
 
Paaseitjestocht
Meer informatie
27
apr
 
Koningsdag
Meer informatie
T +31 (0) 43 328 08 32
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit