Maastricht in bloei. Happy weekend! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
5 mei 2017
In deze nieuwsbrief
Must go: ENCI groeve 
Winactie Designday
Intratuin Duckrace
Trek Festival
Verder op de agenda
Genieten in de achtertuin van Maastricht. Op een steenworp afstand van het centrum kun je genieten van een prachtig stukje stuk natuur. Een uitkijkplatform 40 meter boven de grond geeft een adembenemend uitzicht over de ENCI-groeve. In de groeve kun je leuke wandelingen maken en zelfs pootje baden in het natuurbad met aangelegd strandje! 
Must go
winactie designday
Dompel je onder in de wereld van Design. De twaalfde editie heeft dit jaar het thema ‘upcycling matters’. Van 19 t/m 21 mei presenteren binnen- en buitenlandse designers onafhankelijk en toegankelijk design, waarin gezond verstand en originaliteit samengaan. Wij geven 2 x 2  kaarten weg! Mail je contactgegevens naar promotie@maastricht-marketing.nl vóór 12 mei. Op 15 mei krijgen de winnaars persoonlijk bericht.
 
intratuin duckRACE
Op zondag 14 mei kleurt de Jeker geel. In deze rivier die door het stadspark loopt, worden duizenden badeendjes te water gelaten tijdens de Intratuin Duckrace Maastricht. Een spectaculaire badeendenrace van 300 meter waarbij je prachtige prijzen kunt winnen. Het hele festivalprogramma lees je op Facebook.
18-21 mei TREK festival Maastricht
Het Stadspark van Maastricht wordt weer omgetoverd tot één groot sfeervol openlucht restaurant. De eerdere edities van Festival TREK in Maastricht waren een groot succes.  Ook dit jaar vindt het food truck festival plaats in het Maastrichtse Stadspark. Van donderdag 18 t/m zondag 21 mei staat het stadspark in het teken van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – MAASTRICHT. Lees meer. 
13
mei
 
CrossCurrents Festival
Meer informatie
20
mei
 
Nacht van de Fooi
Meer informatie
28
mei
 
Rue de la Fête
Meer informatie
28
mei
 
Dancetour
Meer informatie
T +31 (0) 43 328 08 32
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit