Fashionclash Festival 2017 - Dit mag je verwachten. Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
11 mei 2017
persbericht

OP de agenda: FASHIONCLASH FESTIVAL

FASHION MAKES SENSE | 29 juni - 2 juli 2017 | Maastricht

Het vierdaagse modefestival FASHIONCLASH belooft iedereen weer te verrassen met grotendeels voor het eerst in Nederland getoond mind-blowing werk van ruim 150 jonge ontwerpers en (podium)kunstenaars uit meer dan 25 landen. Naast het Nederlands talent is ook het internationaal talent goed vertegenwoordigd uit Italië, Spanje, China, Zwitserland, Brazilië, Rusland, Frankrijk, Polen, Iran, Slovenië, Servië, Uruguay, Australië, UK, België en Duitsland.

Verwacht spraakmakende modeshows en cross-over theater & dans performances, het eigenzinnige Clash Project, de langverwachte opening van de nieuwe fashion incubator Forza Fashion House Maastricht, toffe party’s en het speciaal voor deze editie samengestelde Fashion Makes Sense LAB met o.a. een expositie, een designer market, workshops en fashion talks. Bezoekers krijgen de gelegenheid om hun zintuigen te prikkelen, geïnspireerd te raken door de wereld van mode, opkomend internationaal fashion talent te ontdekken én natuurlijk te genieten van modestad Maastricht.
 
Download het volledige 'What to expect' FASHIONCLASH Festival programma persbericht incl. beeldmateriaal & persaccreditatie >>

Overview FCF 2017 deelnemers >>

praktische informatie 
Datum: Donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli 2017
Locaties: Festival: SAM-Decorfabriek, Meerssenerweg 215, Maastricht
Opening Forza Fashion House Maastricht: 2e etage Labgebouw/Het Radium, Lage Frontweg 2A
Tickets: FASHIONCLASH Festival is voor iedereen toegankelijk en grotendeels gratis (m.u.v. de catwalk shows). Tickets voor de fashion shows zijn te koop vanaf €12,50 (voorverkoop online) en € 15,-/studenten €5,- (deurverkoop). Tickets zijn verkrijgbaar via www.fashionclash.nl – en tijdens het festival bij de SAM-Decorfabriek.
noot voor de redactie
Voor meer informatie of beelden in HR, neem contact op met:
Branko Popovic / T: +31(0)613584543 / E: branko@fashionclash.nl
Janne Baetsen / T: +31(0)627102322 / E: janne@fashionclash.nl
T +31 (0) 43 328 08 31
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze e-mail niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit