Swingen in Maastricht: winactie West Side Story Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
6 juli 2017
In deze nieuwsbrief
Winactie West Side Story
André Rieu op het Vrijthof
Op pad met kids
Musica Sacra
Limburgse schrijvers gezocht
Heel Maastricht fietst
Agenda
 
winactie
west side story
Tony en Maria. Wie kent hun liefdesverhaal niet? Maandagavond 10 juli pakt het Theater aan het Vrijthof groots uit voor hun 25 jarig bestaan. Samen met philharmonie zuidnederland, die live voor muzikale begeleiding zorgt, presenteren ze de iconische film West Side Story. En dit op de Vrijthof in Maastricht waarbij ze gebruikmaken van het grote podium van André Rieu. Wij geven 2 x 2 kaarten weg! Mail vandaag nog je contactgegevens naar info@maastricht-marketing.nl. Op 7 juli krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Niet gewonnen? Koop hier je tickets!
 
andré rieu op het vrijthof
Ieder jaar strijkt André Rieu met zijn Johann Strauss Orkest neer op de Vrijthof. Muziekliefhebbers van over de hele wereld bezoeken Maastricht om de koning van de wals in zijn woonplaats Maastricht op te zien treden. Begint het al te kriebelen? Bestel nu één van de laatste arrangementen.
op pad met kids
Het is ieder jaar weer de vraag: wat ga ik deze zomer samen met mijn kinderen ondernemen? Wij hebben een leuke tip voor je. Wat dacht je van een avontuurlijke rondleiding door de grotten van Maastricht? Een spannend avontuur door het donkere (en verkoelende) gangenstelsel, waar de kinderen leren mergelzagen en spannende verhalen horen over dinosaurussen. Kijk op de website van Maastricht Underground voor alle informatie.
musica sacra
Musica Sacra is hét kunstenfestival van Maastricht. Dit jaar staat het festival in het teken van 'In het begin'. Voor wetenschappers is de Big Bang het begin van alles. Godsdiensten en mythologieën zien de schepping als het begin. Van donderdag 14 tot en met zondag 17 september is het programma gevuld met een mix aan muziekstijlen, theatervoorstellingen, films, lezingen, exposities, dans en excursies. De kaartverkoop start 8 juli, dus wees er snel bij.
limburgse schrijvers gezocht
Limburg staat bekend om haar dialectsprekende inwoners. Vaak wordt gedacht dat er 1 Limburgs dialect is. Het zijn er echter ontelbaar veel. In het boek Platbook worden gedichten, columns en verhalen van Limburgse schrijvers gebundeld. Ben jij een Limburgse schrijver? En wil jij een bijdrage leveren aan de bundel die in het najaar van 2017 verschijnt? Lever dan een tekst aan met het thema 'Denkend aan Limburg...' aan. Lees meer.
Het is fietszomer in Maastricht. Meer mensen dan ooit pakken de fiets. Dat is leuk, gezond en slim. Deze zomer is er nóg een reden om de fiets te nemen. Van 7 tot 21 augustus is de Noorderbrug volledig afgesloten. De fiets is de makkelijkste en snelste manier om je te verplaatsen in en rond de stad. In juli en augustus maak je als fietser in Maastricht kans op veel prijzen. Dus stof je fiets af, kom in vorm en geniet van je fietszomer! Bekijk hier alle leuke acties en events.
Agenda
6-22
 jul
 
Rieu op het Vrijthof
Meer informatie
10
jul
 
West Side Story
Meer informatie
 
11 jul - 15 aug
 
Orgelfestival l'Europe & l'Orgue
Meer informatie
28 - 30
jul
 
Kadefeesten
Meer informatie
 
T +31 (0) 43 328 08 32
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit