Winactie Maastricht aan Tafel - Maastricht aan de Bar

Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
27 juli 2017
In deze nieuwsbrief
Win: Maastricht aan tafel / de bar
Noorderbrugtracé
IRONMAN Maastricht-Limburg
Festival aan de Maas
Friday Evening Cruise
Regionale agenda
 
oEps, klein foutje
Vorige week vertelden we over onze nieuwe nieuwsbrief: UIT in Maastricht. Een combinatie van de maandelijkse nieuwsbrief en de wekelijkse UITmail bleek favoriet uit ons onderzoek. De optie om uit te schrijven was alleen niet juist werkend, vandaar deze week nog eens. Met onze welgemeende excuses!

Uitschrijven? Dat kan hier!

WIn: maastricht aan tafel 
maastricht aan de bar

Foodies, lekkerbekken en fijnproevers opgelet! Geniet van mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen of Aziatische specialiteiten! Ruim 20 restaurants uit Maastricht met uiteenlopende keukens op speciale locaties serveren weer een overheerlijk 3-gangen menu (voor-, hoofd- en nagerecht) voor het symbolische bedrag van € 25,55 p.p.  Maastricht aan Tafel arrangement voor 2 winnen? Mail ons dan! 
Je kunt ook kiezen voor Maastricht aan de Bar en bij een tiental Maastrichtse cafés en wijnbars aanschuiven voor een 'Borrel & Bite' voor €11,55 voor 2 personen. Maastricht aan de Bar arrangement voor 2 winnen? Mail ons dan! 

6 augustus 2017 t/m 20 augustus 2017
Lees meer!
 
een bruggetje om
Van maandagochtend 7 tot maandagochtend 21 augustus 2017 is de Noorderbrug in Maastricht volledig afgesloten. Dit zorgt voor forse verkeershinder en drukte op verschillende routes in en om de stad. Bijvoorbeeld op en rond de Kennedysingel. Denk goed na of je de auto echt nodig hebt. Reis slim: pak je fiets, neem het OV of parkeer slim, bijvoorbeeld op een P+R. Dan heb je minder last van hinder en draag je bij aan een beter bereikbare stad. Check de slimme reisacties die je voordelig op weg helpen. Lees meer!
 
I AM IRONMAN
Maastricht is voor het derde jaar op rij gastheer van 's werelds grootste thriathlon. De triathlon gaat voor een belangrijk deel ‘cross border’. Dat wil zeggen dat het ook deels door Belgisch Limburg zal gaan. De atleten leggen een loodzwaar parcours af! Start, finish en transitie-zone vinden allen plaats in het centrum van Maastricht. Juich je mee? 4, 5 en 6 augustus. Lees meer!
festival aan de maas
Mosae Forum bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd! In samenwerking
met stichting Cultura Mosae zullen er tal van activiteiten georganiseerd worden onder de naam ‘Festival aan de Maas’. Op een bijzondere locatie langs de Maas speelt Het Jeugdorkest Nederland en geniet je op deze dag van een bijzondere editie van Catwalk Maastricht.  Zaterdag 29 juli. Lees meer! 
friday evening cruise
Deze zomer kun je iedere vrijdagavond genieten van een Friday Evening Cruise. Volwassenen: € 17,50 en kids van 4 t/m 12 jaar voor € 9,50. Lees meer!
 
Regionale agenda
t/m 10
aug
 
Iconen, kunst expo.
Mariapark, Sittard.
Meer informatie
t/m 26 
aug
 
Lezen in de tuinen, event.
Stadstuin, Sittard.
Meer informatie
 
t/m
30 aug
 
Toeternietoe, zomerfestival. De blauwe nonnen, Hasselt.
Meer informatie
30
juli
 
Zomerse zondag: Beestenboel.
Heempark, Genk.
Meer informatie
 
T +31 (0) 43 328 08 32
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit