Maastricht in het zonnetje! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
10 augustus 2017
In deze nieuwsbrief
Maastricht aan Tafel
Werkzaamheden Noorderbrug
WitWasDag bij Marres
Kannen & Kruiken
Noorderbrugparade
't Preuvenemint
 
maastricht aan tafel & maastricht aan de bar
 
Diverse restaurants en cafés uit Maastricht serveren op speciale locaties weer een overheerlijk 3-gangen menu voor het symbolische bedrag van € 25,55 p.p. of een 'Borrel & Bite" voor maar € 11,55 per twee personen. En dat allemaal voor het goede doel! Tot en met zondag 20 augustus.
Bekijk het nu
 
werkzaamheden
noorderbrug
Van maandag 7 tot maandag 21 augustus is de Noorderbrug volledig afgesloten. Dat kan voor veel hinder zorgen. Maar als je goed voorbereid op pad gaat en alle alternatieven van tevoren onder de loep hebt gelegd, valt de hinder reuze mee! Op Maastricht Bereikbaar houd je alles handig in de gaten! 7 t/m 21 augustus. Lees meer!
 
witwasdag marres
Na vier volle maanden tentoonstelling met ruim 10.000 bezoekers verdwijnen de bedwelmende beelden van The Painted Bird achter vers gewitte wanden van het prachtige herenhuis. Marres nodigt het publiek uit om mee te helpen de kolossale schildering The Painted Bird wit te schilderen. Zondag 13 augustus tussen 12:00 en 17:00 uur. Lees meer!
kannen & kruiken
Bier- en wijnliefhebbers kunnen in het Griendpark hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen. 17 tot en met 20 augustus. Lees meer!
 
Noorderbrugparade
Op de plek waar normaal dagelijks meer dan 50.000 auto's rijden vindt op zondagavond 20 augustus een uniek spektakel plaats. De top straattheateracts van Theater Titanick en Les Plasticiens Volants werken eenmalig samen en verzorgen een unieke en gratis toegankelijke parade op een bijzondere plek: bovenop de oude Noorderbrug in Maastricht. Bouwer Strukton, projectorganisatie Noorderbrug en de organisatie van festival Cultura Nova slaan de handen ineen om deze bijzondere buitenvoorstelling mogelijk te maken. Zondag 20 augustus. Lees meer!
't preuvenemint
Ook dit jaar zindert de gastronomische hoofdstad Maastricht weer van genot, want dan wordt voor de 36e keer het Vrijthof omgebouwd tot het grootste openlucht restaurant van Nederland! Kom ‘preuve’ bij de ruim 30 stands en laat je verrassen door de culinaire smaakexplosies! 24 augustus t/m 27 augustus. Lees meer!
 
Regionale agenda
13 - 15
aug
 
Foodtruckfestival SMA(A)K.
Markt, Maaseik (BE).
Meer informatie
11
aug
 
Nacht van de vallende sterren.
Cosmodrome, Genk (BE).
Meer informatie
 
13
aug
 
Opening Kleinkunst.
Lokaal 25, Heerlen.
Meer informatie
11-17
aug
 
Festivés en Roture.
Rue Roture, Luik (BE).
Meer informatie
 
bekijk de complete uitagenda van maastricht
 
T +31 (0) 43 328 08 32
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit