WYCK ÉLECTRONIQUE Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
17 augustus 2017
persbericht
WYCK KRIJGT ELEKTRONISCH MUZIEKFESTIVAL
WYCK KRIJGT ELEKTRONISCH MUZIEKFESTIVAL
 

Wyck Électronique
Wyck, Maastricht – Samen met ondernemers uit Wyck wordt een uniek muziekfestival georganiseerd in het hart van de wijk. Op 23 september 2017 vindt de eerste editie van Wyck Électronique plaats.
 
Wyck Électronique wordt een jaarlijks terugkerend evenement in Wyck (Maastricht) dat zich richt op alle facetten van elektronische muziek en tevens fungeert als verbindende factor voor dance liefhebbers. De ambitie is dat Wyck Électronique de komende jaren uitgroeit tot hét muziekevenement waar bewonderaars leren, genieten en inspiratie opdoen over alles wat te maken heeft met elektronische muziek.
 
Deze eerste editie gaan we van start bij onder andere Bar Brutal, ’t Wycker Cabinet, Café Zondag, Servaas Café en Complex. De organisatie van Wyck Électronique heeft de ambitie om elk jaar te innoveren. Bij ‘alleen plaatjes draaien’ willen ze het niet houden. Wyck Électronique zal zich de komende jaren ontwikkelen waarbij workshops, lezingen, inspiratiesessies, exposities, lp-markt, cross-overs tussen jamsessies met dj’s en (klassieke) muziekinstrumenten e.d. onderdeel gaan uitmaken van het programma.
 
Conchi Pizzuto, projectmanager van Wyck Électronique, geeft aan dat er bij Complex, Café Zondag, Bar Brutal en Café Servaas geregeld kleine dance feestjes plaatsvinden. Genieten van elektronische muziek in Wyck zit dus in het DNA van de wijk en daar willen we één keer per jaar alle aandacht aan geven.
 
Wyck Électronique maakt onderdeel uit van een campagne om Wyck meer bekendheid te geven bij bezoekers aan Maastricht en te positioneren als een bruisend onderdeel van het centrum.
---
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Conchi Pizzuto via +31 (0)6 336 47 091.
Wyck Électronique is een van de activiteiten van het project Wyck Promotie. Wyck Promotie is een initiatief van de vastgoedsector en ondernemers uit Wyck met als doel om het bruisende stadsdeel waar zij actief zijn, bekender en zichtbaarder te maken bij bezoekers aan Maastricht.
Meer informatie: www.wyck.nl
WYCK KRIJGT ELEKTRONISCH MUZIEKFESTIVAL
T +31 (0) 43 328 08 31
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze e-mail niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit