Preuve in Maastricht Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
24 augustus 2017
In deze nieuwsbrief
't Preuvenemint
Catwalk Maastricht
Preview Docfest
Kunstplein OLV
La Saison Culinaire
Limburg lonkt!
 
preuve is proeven op z'n maastrichts
't Preuvenemint is het grootste eetfestijn van Nederland, dat al sinds 1981 ieder jaar in de laatste week van augustus wordt georganiseerd op het Vrijthof in Maastricht. De naam Preuvenemint is een samenvoeging van de Maastrichtse woorden preuve (proeven) en evenemint (evenement). Heerlijk eten, de mooiste wijnen en streekproducten waar je U tegen zegt. Met een geweldig muzikaal programma, iedere dag iets anders. Voor het eerst met een Preuvenecard die de welbekende Preuvenelap als betaalmiddel zal vervangen. Veilig, handig en lekker modern. Of je nu saté bij Gadjah Mas eet of je helemaal laat gaan bij Beluga, die eindelijk weer terugkeert naar het Preuvenemint. Donderdag 24 t/m zondag 27 augustus.
Lees meer!
 
catwalk maastricht
De fashionshows van Entre Deux & Mosae Forum staan deze maand in het teken van 't Preuvenemint. Proef de fashion!  Zaterdag 26 augustus. Lees meer!
 
preview docfest
Ontdek tijdens de preview wat je tijdens Docfest van 22 t/m 24 september kunt verwachten, zoals mini-bioscopen, films en dat alles op prachtige locaties. Preview: 10 september. Lees meer!
 
kunstplein olv
Niets leuker dan kunst van de kunstenaar zelf te kunnen kopen na een persoonlijk gesprekje over het aangeboden werk. Zo krijgt de aankoop een extra lading die voor kunstenaar en koper aantrekkelijk is. 
26 & 27 augustus.
Lees meer!
 
La saison culinaire
De gastronomische hoofdstad Maastricht smaakt eigenlijk altijd goed en staat bij fijnproevers en food lovers vaak op het menu. Komend seizoen laat Maastricht zich van haar meest smaakvolle kant zien tijdens La Saison Culinaire. Tot en met 19 november staan wijn, gastronomie en cultuur centraal en wordt een wel zeer bijzondere agenda geserveerd. Tot en met 19 november. Lees meer!
 
Limburg lonkt naar je
Vanaf 27 augustus start de campagne Limburg lonkt. Een samenwerking met VVV Zuid-Limburg, waarbij blogger Naomi 10 weken lang op zoek gaat naar geluk, verrassingen uit de streek en rust. Denk aan mediteren in een weiland, koken met streekproducten en de highlights ontdekken voor jong en oud. Zuid-Limburg en Maastricht zijn dé plekken om dit te ervaren. Volg haar geluksreisje door de regio. Vanaf 27 augustus. Lees meer!
bekijk de complete uitagenda van maastricht
 
T +31 (0) 43 328 08 32
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit