Het culturerele seizoen is begonnen! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
7 september 2017
uit in maastricht
de maastrichtse cultuur verrast je
 
In deze nieuwsbrief
Musica Sacra
Parcours
PAS festival
Culinaire routes
Docfest
Uitagenda
 
win kaarten voor musica sacra
Van donderdag 14 t/m zondag 17 september ontdek je Musica Sacra in Maastricht. Een kunstenfestival vol muziek - van gregoriaans tot hedendaags - met dans, theater, performance, film en beeldende kunst. We verloten kaarten voor het concert met de Nieuwe Philharmonie Utrecht op vrijdag 15 september om 20:00 uur in de Theresiakerk. Kans maken? Mail ons!
Meer over Musica Sacra
 
het parcours
Met het thema ‘grenzeloos’ treedt Het Parcours dit jaar voor het eerst buiten de grenzen van de stad Maastricht. Je mag dan ook culturele gezelschappen en bezoekers vanuit de Euregio en ver daarbuiten verwachten. Door dit thema en de samenwerking met Open Monumentendag, Autoloze Zondag en Europe Calling hebben ze een bijzondere, record overschrijdende invulling gegeven aan het programma van Het Parcours 2017. Zondag 10 september. Lees meer!
 
da's pas leuk
Maak kennis met Pleasure, Art & Science in Maastricht, samen PAS-festival. Laat je op verschillende locaties verrassen! 7 t/m 9 september. Lees meer!
 
culinaire route
Van 4 september  t/m 26 november kun je van woensdag t/m zondag genieten van de Route de la Bière, Route du Vin en zó veel meer. De routes zijn te koop in de VVV-winkel. Lees meer!
docfest
Mooie documentaires. Kleinmenselijk maar groots. (H)eerlijk en puur eten en drinken. Genieten van ontmoetingen in de intieme foodgarden. Luisteren naar interessante sprekers, de makers en gasten. Fun voor kids, entertainment voor studenten en een workshop voor professionals. Preview: 10 september. Docfest: 22 t/m 24 september. Lees meer!
 
mindful sunday morning
In het kader van Docfest kun je je zondagochtend starten met een ontspannen yoga-sessie in de buitenlucht bij Cinema Lumière, heerlijk! In combinatie met een heerlijk ontbijtje en de prachtige voorpremière van Walk With Me (2017), beter kan niet! Om 10:00 uur begint de yoga-sessie, die gratis is. Om 11:00 uur kun je lekker ontbijten en naar de documentaire kijk je om 12:00 uur. Tickets daarvoor zijn 19 euro. Koop hier snel je tickets! Zondag 24 september.
bekijk de complete uitagenda voor de beste uitjes in maastricht
 
T +31 (0) 43 328 08 32
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit