Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
21 september 2017
In deze nieuwsbrief
Win kaarten voor Docfest!
Data concerten Rieu 2018 bekend
SUPERMARKET
Nederlandse Dansdagen
JekerJazz Festival
The Big Draw
 
win een passe-partout voor docfest

Mooie documentaires. Kleinmenselijk maar groots. (H)eerlijk en puur eten en drinken. Genieten van ontmoetingen in de intieme foodgarden. Luisteren naar interessante sprekers, documentairemakers en gasten. Fun voor kids, entertainment voor studenten en een workshop voor professionals. Daar móet je toch bij zijn? Vrijdag 22 t/m zondag 24 september. Lees meer!

Tickets zijn te koop, maar wij geven 2 x 1 passe-partout (t.w.€ 22,50 per stuk) weg. Mail snel! 

Ik wil winnen!
 
verheug je op andre rieu
André Rieu kijkt samen met zijn Johann Strauss Orkest uit naar de volgende concertreeks in zijn eigen stad op 6, 7 en 8 juli 2018. Wat we mogen verwachten? Heel veel magie, romantiek, muziek en een geweldige ambiance. En dat in de openlucht, midden op het Vrijthof. De ticketverkoop start op vrijdag 10:00 uur via de officiële kaartverkoop van de VVV-winkel. Lees meer!
 
supermarket
Voor de allerlaatste keer bij Gebouw M (Tapijnkazerne) biedt SUPERMARKET een podium aan culinaire createurs en andere kleine creatieve ondernemers uit de Euregio. 24 september. Lees meer!
 
nederlandse dansdagen
Drie dagen lang is Maastricht het kloppend hart van de danswereld, waarbij je de belangrijkste ontwikkelingen in de Nederlandse dans ontdekt. 5 t/m 8 oktober. Lees meer!
 
the big draw
In oktober staat tekenen centraal in Maastricht tijdens het internationale festival ‘The Big Draw’ met als doel: iedereen aan het tekenen krijgen. 1 oktober. Lees meer!
 
jekerjazz festival
Dat wordt nog eens een muzikaal en gezellig weekend! Ontdek JekerJazz, een bijzonder jazzfestival in diverse Maastrichtse café's. 6 t/tm 8 oktober. Lees meer!
 
bekijk hier de complete uitagenda van maastricht 
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit