De stad wordt steeds magischer... Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
16 november 2017
In deze nieuwsbrief
Sinterklaas in Maastricht
TEFAF Preview
Kerstelf Mysterie
EXPO: Groeten uit Maastricht
Fashion Talent Take Over
Prince in Concert - Euroscoop
 
hij komt, hij komt...
Zaterdag 18 november zal de Goede Sint weer aanmeren aan de Maaspromenade in Maastricht. Zoals de traditie het wil, wordt hij door burgemeester Annemarie Penn-ten Strake ontvangen. Na de rijtour door de binnenstad ontvangt hij de braafste kindjes in het stadhuis van 12:45 tot 13:45 uur. Na dit bezoek gaat de Sint naar winkelcentrum Brusselsepoort om daar audiëntie te houden van 14:30 uur tot 15:45 uur.
Ben jij ook braaf geweest dit jaar?
Bekijk alles!
 
TEFAF maastricht: preview
In 2018 verandert de preview van TEFAF Maastricht. Er komen twee openingsdagen op donderdag 8 (early access) en vrijdag 9 maart (preview). Deze verandering komt voort uit de wens van deelnemers aan de beurs. De publieksdagen zijn van zaterdag 10 tot en met zondag 18 maart.
 
kerstelf mysterie
De Kerstman arriveert in Maastricht. Wat hij niet weet is dat hij deze keer niet alleen is. Een Kerstelf heeft zich namelijk verstopt tussen de cadeautjes. Uit jaloezie heeft deze elf de sleutel van de slee verstopt in de Kazematten van Maastricht. Ben je tussen de 4 en 10 jaar en wil je de Kerstman helpen de sleutel te vinden zodat de cadeautjes toch op tijd uitgepakt kunnen worden? Lees meer!
 
groeten uit maastricht
Herontdek de oudste industriestad van Nederland. Neem een kijkje achter de schermen bij toonaangevende Maastrichtse maakbedrijven. Lees meer!
 
fashion talent take over
Van 1 tot en met 30 november 2017 zullen lokale- ontwerpers en winkeliers uit Maastricht in de spotlight worden gezet tijdens Fashion Talent Take Over, een project van Forza Fashion House Maastricht. Ontdek unieke kleding, sieraden en accessoires van Maastrichtse ontwerpers in de leukste winkels van de stad. Lees meer!
prince in concert
Het legendarisch concert Sign ‘O’ The Times komt na 30 jaar terug op groot scherm. Het concert wordt op vrijdag 24 november in de Euroscoop opnieuw uitgezonden. Lees verder
bekijk alle uitjes in maastricht hier
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit