Het nieuwe jaar lonkt... Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
28 december 2017
In deze nieuwsbrief
Win kaarten voor My Fair Lady
Het Duistere Dierenrijk
Magische Lichtroute
TIP: Steppen door de grotten
Maan zingt in Mosae Forum
Wandel door de Sphinx passage
 
my fair lady in theater aan het vrijthof

De excentrieke taalgeleerde Henry Higgins neemt de weddenschap aan om het eenvoudig bloemenmeisje Eliza Doolittle om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen….

Win kaarten voor My Fair Lady op dinsdag 9 januari om 20:00 uur in Theater aan het Vrijthof. 

Mail & maak kans!
 
kids: het duistere dierenrijk

Durf jij samen met onze gids op zoek te gaan naar nachtdieren tijdens een ondergronds avontuur in de Grotten van de Sint Pietersberg? Ga dan op ontdekking in een labyrint van ruim 20.000 gangen en kom erachter wat dieren in het donker uitspoken. Je ouders of verzorgers mogen mee… Als ze durven!
Tickets zijn enkel voorafgaand hier online te reserveren of bij het Visitor Center Maastricht, Kleine Staat 1.
Duur: +/- 1 uur
Prijs: € 5,30

Reserveer!

 
de magische lichtroute
Nog tot 7 januari loop je de meest magische lichtroute van Maastricht. Struin door betoverende steegjes van Wyck tot het Vrijthof. Lees verder
 
tip tijdens de kerstvakantie
De step is ideaal om lange afstanden mee af te leggen in de grotten. Zo kom je op plekken waar je tijdens een reguliere rondleiding niet komt. Heerlijk avontuurlijk uitje. Lees meer!
 
afsluiting magisch cultuur festival
Magisch Cultuur Festival 2017 wordt afgesloten door niemand minder dan Maan. Maan van Steenwinkel won in 2016 The Voice of Holland en is sindsdien niet weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. 30 december 2017 bij Mosae Forum! Lees meer!
 
ontdek de
sphinx
passage
De Sphinxpassage is een 120 meter lange overdekte tegelpassage tussen het Eiffelgebouw en Pathé. Bijna 30.000 tegels brengen het Maastrichtse Sphinxverleden in woord, beeld en objecten tot leven. De Sphinxpassage is dagelijks gratis te bezichtigen. Bezoekers zijn dagelijks welkom van 08.00 tot 22:00 uur. Lees meer!
 
bekijk de complete uitagenda
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit