Het culturele seizoen begint! Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
5 april 2018
museumnacht maastricht: van hop-on en hop-off tot afterparty
 
In deze nieuwsbrief
Museumnacht 2018
Amstel Gold Race
Mestreechter Operètte
Anti Gravity Workshop
Smartlappenfestival
Regionale agenda
 
heb jij je tickets al?
Op vrijdag 13 april 2018 gaat Maastricht weer los tijdens de derde editie van Museumnacht Maastricht. Leeftijd-maakt-niet-uit gelukszoekers en pechvogels, (blind) dates, Maastrichtse pleziermakers en wereldse geliefden, hardcore Museumnachtfans en onzekere ontdekkers, genieten met één ticket een avond lang van een geweldige line-up. 
Meer info
 
amstel gold race
Op 15 april 2018 vindt de 52e editie van de Amstel Gold Race plaats. De Nederlandse World Tour Klassieker bestaat sinds 1966 en wordt gekenmerkt door de vele klimmetjes en het eindeloze draaien en keren door het Zuid-Limburgse heuvellandschap.De Markt in Maastricht is elk jaar het decor van de start van de Amstel Gold Race.De Amstel Gold Race maakt deel uit van de UCI WorldTour. Ontdek het!
 
theaterconcert mestreechter operètte
Door melger en bein' speelt zich af in en rondom de Sint Pietersberg waar zeer verschillende mensen elkaar ontmoeten voor een rondleiding in de mergelgrotten. Maar wat gebeurt er als zij onverwacht samen in een benarde situatie belanden? Ga het zien! Meer informatie
anti gravity
Ervaar het unieke gevoel van gewichtloosheid, vrijheid, ruimte en lengte in je hele lichaam. Leer om los te laten en laat de zwaartekracht zijn werk doen tijdens omgekeerde houdingen.
Lees verder
 
smartlappen
festival
Op vrijdag 13 april 2018 zal het jaarlijkse Smartlappenfestival het hartje van Maastricht sneller laten kloppen. Liefhebbers kunnen op deze vrijdag de 13de meezingen vanuit volle borst met het levenslied of een traantje wegpinken bij de welbekende tranentrekkers. Vanaf 21.00 uur betreden artiesten uit alle windstreken van het land het podium in maar liefst 18 locaties. Lees meer
 
Regionale agenda
8
april
 
Open Podium, special/show
De Domijnen, Sittard
Meer informatie
27
april
 
Jazz 'n Jenever, muziek
Jenevermuseum, Hasselt (BE)
Meer informatie
 
t/m
sep
 
Heaven or hell? Mode
Cube Design Museum, Kerkrade
Meer informatie
7
apr
 
Curiosamarkt, shoppen
Bongerd, Heerlen
Meer informatie
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit