Oranje boven in Maastricht. 

Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
19 april 2018
In deze nieuwsbrief
World Record Day
Romeinenweek
Mega Vlooienmarkt
Koningsdag in Maastricht
Plantenmarkt
Speak! Activism in storytelling
 
record store day
boekhandel dominicanen
Zaterdag 21 april is het Record Store Day. Wereldwijd komen er die dag meer dan 500 exclusieve releases op vinyl uit die alléén op die dag verkrijgbaar zijn. Oude en nieuwe bands, blues, jazz, pop, alles in het teken van het zwarte goud. Nieuwe liedjes, remixes, gekleurd vinyl, nooit eerder uitgebrachte juweeltjes, stuk voor stuk zijn het bijzondere items. Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van het fysieke product en met diverse optredens. Lees meer!
 
romeinenweek
Van 28 april t/m 6 mei staat Nederland een week lang in het teken van het Romeins verleden. In Zuid-Limburg vinden rond de Via Belgica diverse activiteiten plaats. Lees meer.
 
mega vlooienmarkt
Tijdens de Mega Vlooienmarkt in het Mecc kan het zomaar zijn dat je een paar schatten op de kop tikt. Leuk om rond te snuffelen! Lees verder
 
koningsdag in maastricht
De oude tradities worden tijdens Koningsdag 2018 weer aangevuld met ‘nieuwerwetse’ feestjes. Zo mag je in het Stadspark nog steeds je eigen spulletjes verkopen op een picknickkleedje tijdens de vrijmarkt en genieten van live muziek. Bekijk hier wat er allemaal te doen is op vrijdag 27 april in Maastricht.
 
plantenmarkt
Van ervaren tuintijger tot beginner, op zondag 22 april in de CNME Natuurtuinen Jekerdal vind je op de plantenmarkt alles voor een natuurvriendelijke tuin en moestuin. Planten gekocht? Steun ook de wilde bij met de Nationale Bijentelling. Als je nou komt voor een bijenparadijs, stadsjungle, vierkante-meter-moestuin of schaduwbalkon. Voor ieder wat wils op de Plantenmarkt. Lees meer!

 
Op zaterdagavond 21 april organiseert Story-Line Maastricht in samenwerking met Lumière Cinema een nieuw event: ‘Speak! Activism in Storytelling’.

‘Speak! Activism in Storytelling’ is de vierde editie van Story-Line en heeft ditmaal engagement en activisme als thema. Hoe engageer je je als schrijver, als verteller, als filmmaker? Hoe verhoud je je tot wat er in de wereld gebeurt? Wat betekent engagement in literatuur, film en kunst eigenlijk? Waar eindigt engagement en begint activisme? Leer meer!

Speak! Activism in Storytelling
Uit in maastricht
Rondleidingen, op pad met een local of de openingstijden. Je vindt het allemaal op de website van Bezoek Maastricht! Lees verder
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit