Beleef Maastricht in al haar schoonheid  Bekijk de nieuwsbrief online
maastricht
3 mei 2018
In deze nieuwsbrief
Win kaarten: Maastrichts Mooiste
Nieuwe app & website Via Belgica
Workshop: fashion met Ebby Port
Ticketverkoop: Fashionclash!
Festival El Dunya
Cross Currents Festival
 
maastrichts mooiste is het sportiefste fenomeen van maastricht

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van Univé Maastrichts Mooiste. Vanaf vrijdagavond zal dit sportieve weekend starten met de 'Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail'. Op zaterdag kan er gewandeld worden tijdens de eerste editie van de Univé Maastrichts Mooiste wandeltocht. Het is hét evenement waar cultuur en sportiviteit de handen in elkaar slaan. Het sportieve loopweekend zal afgesloten worden op zondag 10 juni met de “hoofdact” Univé Maastrichts Mooiste.

STARTBEWIJZEN WINNEN?
We verloten 2 startbewijzen voor Maastrichts Mooiste City Trail (6 of 11 km) op vrijdagavond! Kans maken? Stuur ons een sportieve e-mail! Vermeld ook met welke afstand je mee wilt doen!

Lees er alles over!
 
nieuwe website & app via belgica
Via Belgica laat je kennismaken met een Zuid-Limburg dat je nog niet kent. Volg de weg en ontdek het uitgebreide Romeinse erfgoed. Trek je wandelschoenen aan om in de voetsporen van de Romeinen te treden. Geniet onderweg van de indrukwekkende vergezichten over het landschap zoals de Romeinen het voor ons achterlieten. Loop of fiets de route, ontdek de nieuwe app en vind jouw weg in Romeins Zuid-Limburg! Lees meer!
 
Ebby is sinds 2014 ontwerper van haar eigen dameskledinglijn en heeft haar ontwerpidentiteit door de jaren heen sterk ontwikkeld. Het doel van deze workshop is om haar kennis en expertise met je te delen en jouw eerste kledingstuk tot leven te laten komen, onder zorgvuldig toezicht van Ebby zelf.

De workshop is opgesplitst in 3 delen, welke leiden tot de realisatie van het kledingstuk. Deze reeks workshops begint met de rok, een archetypisch kledingstuk waar elke vrouw zich mee kan identificeren. Er zijn 3 sessies gepland tussen 13.00-17.00, inclusief drankjes en snacks. Lees meer!

workshop: maak je eigen kledingstuk met ebby port
fashionclash festival
Fashion My Religion!: het thema van de 10e editie van FASHIONCLASH Festival 2018 op 15, 16 en 17 juni 2018  in Maastricht. Met modeshows van meer dan 150 veelbelovende lokale, nationale en internationale ontwerpers, maar ook via een ‘pelgrimstocht’, speelt het festival gedurfd in op één van de meest actuele thema’s van het moment: religie. Koop tickets!
 
festival
el dunya
In 2018 organiseert het Mondiaal Centrum opnieuw het festival El Dunya. Hoofdthema’s zijn mensenrechten, vrede en veiligheid. Elk jaar zijn er veel (lokale) stichtingen en buitenlandse handelaren op de Mondiale & Duurzame markt. Lees meer!

 
cross currents festival
Een nieuw festival met Grammy winnende muzikanten, innovatieve kunst&wetenschap producties, films met live-muziek en lokaal talent. Lees meer!
dodenherdenking en bevrijdingsdag
Op vrijdag 4 mei en zaterdag 5 mei zijn er verschillende activiteiten georganiseerd die zeker een bezoekje waard zijn! Lees meer!
 
ontdek al het moois van maastricht en bekijk onze uitagenda
 
T +31 (0) 43 325 21 21
Bezoekmaastricht.nl
Volg ons
Facebook   Instagram   Twitter
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit